Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell csókolózni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolózni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok,és a barátommal érzem hogy meg fog történni hamarosan az első csókunk.Milyen érzés csókolózni?És hogyan kell? Előre is köszi a válaszokat!

2017. júl. 27. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Hogy miért kell ezt naponta megkérdezni... Használjátok a keresőt.

Ha olyannal csinálod akit SZÍVBŐL szeretsz, akkor nagyon jó, nyugtató érzés. Olyannal nem csókolóztam és nem is fogok, akit nem szeretek, az nyilván rossz. Meg értelmetlen is.

Próbáljátok először szájrapuszi, majd kicsit nyisd meg a szád. Ne told átt a nyelved, mert az nagyon rossz. Nem lehet elmagyarázni, ugyanis ez magától jön. Lehet nyelv nélkül is csókolózni, nem kell lenyalni egymás foglepedékét.

2017. júl. 27. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Vicces mert régen ugyan itt néztem a válaszokat hasonlo kérdésekre , és amikor eljött a dolog elnevettem magam mert eszembe jutott mit össze nem kerestem a neten róla )
2017. júl. 27. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Véletlen ment el az előző, a lényeg hogy valóban jön magátol :D
2017. júl. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!