Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés nektek a szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés nektek a szerelem?

Figyelt kérdés
Milyen érzés ha szerelmesek vagytok? Igaz, hogy pillangók repkednek a gyomrotokban stb.? Vagy szimplán csak jó? Ti mit éreztek?

2017. szept. 10. 00:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha lehet, nemet és kort is írjatok :)
2017. szept. 10. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hát, ez attól függ, hogy viszonzott e.

én teljesen pörgök, mosolygós vagyok, de tényleg, folyamatosan mosolyognom kell. :D a közelében teljesen zavarban vagyok és igen, vannak pillangók is :)

sajnos ezt ő nem tudja és nem is hiszem, hogy viszonzott a dolog, így vannak mélypontjaim is, amikor úgy érzem hogy sose leszek elég jó neki :( tudom, hogy ez hülyeség, de így van. ilyenkor már kevésbé jó :/

16/l

2017. szept. 10. 00:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szar, mert plátói, azt se tudja, hogy létezem, és "kissé" messze lakik. xD

Egy viszonzott viszont biztos jó lenne.

18/f

2017. szept. 10. 00:45
 4/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Rossz,

15/f

2017. szept. 10. 08:49
 5/5 anonim válasza:

Függ attól, hogy viszonzott vagy nem. Ha nem, akkor nagyon rossz, állandóan szomorú vagyok, főleg akkor, ha előtte már beleéltem magam a kapcsolat gondolatába.

Ha viszonzott, akkor boldog vagyok, és ez kihat bármire, amit csinálok. Pozitívabb és energikusabb vagyok, jobban megy minden. Kevésszer vagyok szerelmes, de ha az vagyok, akkor az hosszútávú. Egy kapcsolatban ez lehet előny, mert nem múlik el nálam az érzés, és évek után is ugyanúgy szeretem, mint az 1. nap :) De a plátói esetén ez kész hátrány.

2017. szept. 10. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!