Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tehát osztálytársam

9.esek vagyunk

Minden órán valahogy mellette ülök(első órán beült mellém, vagy én mellé és akkor úgy kell maradni egész éven

2017. szept. 8. 20:21
 1/2 A kérdező kommentje:

Bocsi, lemaradt

Hogy néha látom a szemem sarkából hogy néz, vagyis bámul

Ő űz egy sportot, és most én is elkezdtem rá járni, ugyhogy még röbbet vagyok vele

Ha lehetősége van mellém ül

Viccelődik, hozzám ér(hallottam hogy az egy jel ha veletlenul sokszor hozzader)

Nekem nagyon bejön

Mit tegyek?

L

2017. szept. 8. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, ezek nyilvánvaló jelek. Én egyenes ember vagyok, szeretném, ha közvetlenül kimondanád, ha akarsz tőlem valamit. És ezt nagyra értékelném.

De azt is megteheted, hogy vársz. Még ugye csak most kezdődött a suli. Várhatsz 1-2 hetet, hogy alakul, aztán ha nem lép, lépj te (nem ritka már a mai világban, hogy a csaj kezdeményez).

Majd légyszi írj a fejleményekről. Sok sikert, szerelmet :)

2017. szept. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!