Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel már 8× jöttünk össze Osztálytásam 1hónapja szakítottam vele Szeretem és vissza akarom kapni?
Baránőmmel 1hónapja szakítottunk és ne lattam azóta
Az miatt szakítottunk mert o rock bakancsot szeretett volna es en nem szerettem volna rajta latni mert nem allt volna jol neki
Igy felidegesített és szakítottam vele
Megbantam és szeretném visszakapni
Mar 8×kezdtuk ujra mert osztalytarsak vagyunk es sose tudtuk elengedni a masikat
De most magyon ragaszkodni akar ahoz hogy en mar nem kellek neki es már nem akar velem többet lenni
Olyant mondtam neki rá harmadnapra ami az utca sarkon lévő holgyekre igaz mert hogy maris elkezdett masik sracra nyomulni az osztatytarsunk tesójára és arra nagyon megharagudott hogy azt mondtam neki akkor de azt mondta hogy mar nem haragszik de sose fogja elfelejteni es mar nem akar velem semmit max baratok
Nagyon szeretem es szeretnem vissza kapni
Egesz nap a suliba ott lessz es nem fogom tudni atolelni vagy puszit kapni tole
Nagyon rossz lessz!
Segitsetek kerlek.
16/F
Nekem ó a legelső nagy szerelmem
És megmondtam neki hogy nekem nem volt meg ilyenben reszem hogy mit kellene reagalnom
Es megbantam hogy szakitottam vele
sz*r ügy.
Szegény lány csak egy acélbetéteset szeretett volna ,te meg szakítasz vele.na szép...A helyében szakítás után azonnal vettem volna aztán tapostam volna a golyóidon vele.
Örülj annak hogy nem haragszik rád,és felejsétek el az egészet .kész.
a kérdésedből sugárzik az éretlenség és az értelem hiányát vélem felfedezni egyes helyeken szóval jobb ez így a lánynak, hogy egy ilyen suttyó elhagyta, amúgy meg a bakkancs menő, szóval nem értelek.
18f
én örülnék ha a csajom ilyen bakancsot venne,ja hát de rocker szóval szerencsém van :D
emiatt kidobni nagy hülyeség volt inkább fizetted volna a felét,ritka manapság az ilyen inkább ez mint a 10 centis magassarkú egy lányon,ne legyél felületes már az olyan kapcsolatok nem működnek,én barátnőm fele más cipőt is felvehetne az se zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!