Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Mit gondltom egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mit gondltom egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Tudom nem a kulso az elso de mit gondoltok egy 160 cm magas sportos testalkatu barnahaju kekszemu 13 eves lanyrol ha irsz akkor szivesen kuldok kepet sajn mar 1 honapja nem talom az igazit elotte egy 5 honapos kapcsim bolt de mivel a srac elkoltotzott vege lett😓 es jo erzes volt szerelmesnek lenni arra kelni hogy o jut eszedbe es erezni hogy o is szeret teged nagyon jo erzes volt es szeretnem megtalani azt a sracot aki elfogad ugy ahogy vagyok ha valaki megismerkedne velem es segitene hogy mit kene valtoztatnom azt megkoszonnem
2017. szept. 5. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem kamu, nem fog képet küldeni..
2017. szept. 6. 16:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu es mivel noverem most 16 eves es 3 eve van baratja hiszek abba hogy nekem s menne egy hosszu tavu kapcsolat a nevem Mészáros Vanda facebookon be lehet jelolni ha valaki azt hiszi kamu vagyok kb 6 kep van fent rolam facebookon ha a kepek alapjan is azt hiszitek kamu vagyok akk vidohivasba lathattok😊
2017. szept. 7. 23:08
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja es azert akarok egy kapcsolatot mivel noveremnek 3 eve van meg a baratja (16 eves most) es azota sokkal boldogabb es kiengyensulyozottab az elete es nagyon irigylem oket hogy ennyire szeretik egymas es nagyon boldogok.
2017. szept. 7. 23:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Es anyukam is 14 evesen ismerkedett meg apukammal es azota is szeretik egymast es boldogok es vilagrahoztak engem es meg 2 testverem es nem az a lany vagyok aki nem tudja mi az a szerelem mer szuleimmel rengeteget beszeltem errol es a noveremtol is tanultam par dolgot.
2017. szept. 7. 23:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Facebookom:

[link]

2017. szept. 7. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Értem én hogy nem vagy kamu, de akkor se itt reklámozd magad légyszíves. Elárulnád nekem, hogy szerinted mégis kinek kellene egy olyan lány, aki egy anonim oldalra kirakja a facebook profilját hogy a 60 éves bácsikák "rejszoljanak" rá? Kérlek. Szépnek szép vagy de baromi gyerekes, ami nem is baj, mert még gyerek vagy. A kapcsolataid meg ne másokhoz viszonyítsd. Ne az alapján akarj pasit szerezni hogy a nővérednek is van, meg hogy anyudék 14 éves korukban jöttek össze, te nem vagy ugyan az. Lehet hogy mire megtalálod az igazit, 10 pasiban fogsz csalódni. Nincs baj a gyerekszerelemmel, de Te nem biztos hogy boldog leszel ha minden áron az első nagy szerelmeddel tervezel jövőt.
2017. szept. 8. 00:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Óvatosan az ilyen publikus profillinkelgetéssel, sok tetű meg spambot áldozatává válhatsz!
2017. szept. 8. 10:04
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

"aki elfogad ugy ahogy vagyok ha valaki megismerkedne velem es segitene hogy mit kene valtoztatnom azt megkoszonnem"

Most azt akarod, hogy elfogadjanak, vagy pedig, hogy megváltoztassanak?

Ha valaki szeret, az elfogad úgy, ahogy vagy, nem? Másképp nem működik.

Ha meg szeretnél változni, az csak saját magadon múlik. Mi az, amit nem szeretsz magadban?

2017. szept. 8. 15:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia Vanda !

Nagyon sajnállak , de szerintem túl fiatal egy kis tini vagy még ... neked semmi szükséged párkapcsolatra . Támad meg másban a boldogságot , keress hobbit , sportolj és tanulj.. Érezd jól magad a barátnőiddel !Ebben a korban ez a normalis .. fiúzasnak nagyon nincs itt az ideje .

Úgy gondolom szeretet éhes vagy , több figyelemre vágysz .

Ha gondolod írj nekem privát .. hasonló korú lánykám van nekem is :)

36/N

2018. febr. 25. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!