Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most mi legyen? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi legyen? 14/F

Figyelt kérdés
Szóval 7. év végén volt egy lány akivel tök jóba lettem (az osztályból). Már előtte is kedveltük egymást de most még jobban. És év végén többször is beszélni akartam vele a kapcsolatunkról meg minden, de sosem akart. Majd az év legvégén a legjobb barátnője megírta h tetszek neki. Nem reagáltam egész nyáron nem beszéltünk. Most elkezdődött az év, de még mindig szerelmes vagyok. De igazából nem beszélünk semmit. Nem tudom, kezdjek vele én beszélgetni vagy várjam meg ameddig ő? A válaszokat előre is köszi:)

2017. szept. 5. 19:53
 1/3 anonim válasza:
Szerintem kezdjél el vele újra beszélgetni. Ne várd,hogy ő lépjen. Bármennyire is 21.század,szerintem egy lány elvárhatja a fiútól,hogy ő kezdeményezzen.
2017. szept. 5. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És ezután?? Bocsi tudom elég szerencsétlen vagyok de még nem igen volt lánnyokkal komolyabb kapcsolatom. :D
2017. szept. 5. 21:08
 3/3 anonim válasza:
Szia ha esetleg segitseg kell vagy kivancsi vagy valamire irj privatba 13/l
2017. szept. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!