Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet szeretni egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szeretni egy olyan lányt aki vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Nemet és kort is írjatok légyszi

2017. szept. 4. 01:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19/F ezt mindig elfelejtem odaírni, egyáltalán ez miért fontos?
2017. szept. 4. 10:55
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudnám, volt mentális beteg barátnőm, és egy idő után már csak sajnálni tudtam... aztn már azt sem.

Akkor szakítottam is vele, és megfogadtam, hogy többet nem jövök össze pszichiátriai esettel, bármi is legyen az.

2017. szept. 4. 11:41
 13/20 A kérdező kommentje:
#11 kíváncsi vagyok, hogy melyik korosztály/nem hogy vélekedik
2017. szept. 4. 14:10
 14/20 anonim ***** válasza:

No és szerinted kérdező lehet e olyan embert szeretni??

18F

2017. szept. 4. 14:23
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 az olyanokat, akik csak azért csinálják, mert ez a "divat" egyenesen utálom, de akik tényleg nyomós okkal(kinek mi a nyomós ok) csinálják, szerintem lehet szeretni. Hiszen az ilyenek általában azért csinálják, mert szeretethiányosak, bántják, gúnyolják őket, és ha azáltal, hogy vagdossa magát, még annyira sem szeretik, bekerül egy ördögi körforgásba. Nem szeretik, vagdossa magát, mégjobban elítélik, és előlről.
2017. szept. 4. 15:07
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet szeretni. en combomnal vagdosom magam hogy senki ne vegye észre. Habar attol meg mert lehet nem kellene nekem egy olyan lany mivel ket beteg ember csak lerontana magat megjobban, nekem senkire sincs szükségem :)

Fiu vagyok, nem kell privát.

2017. szept. 4. 15:41
 17/20 anonim válasza:
#16 neked ez egyébként jó vagy mit vált ki belőled miután megvágod magad (nem kötözködésből, tényleg kiváncsi vagyok)?
2017. szept. 4. 19:43
 18/20 anonim ***** válasza:

hát leírhatom ha senkit nem zavarok vele, remélem nem fogok, nem gond hogy rákérdeztél úgysincs életem, szóval válaszolok.

alapvetően olyan ember vagyok aki mindent magába folyt és rideg minden téren, soha megnem inog , de ennyi mindent magamba folytani még nekem is nehéz és mikor megvágom magam és érzem a fájdalmat akkor valahogy eltudom engedni az egészet és megnyugszom, olyankor nem érdekel a belső fájdalmaim végelláthatatlan kesze kusza fonalai hanem csak a külső fájdalomra koncentrálok és arra hogy minden elmúlik egyszer mint a seb amit magamnak okozok, mert beforr..

szóval kb ezt, most ezzel nem azt akarom mondani hogy azért vágom magam, mert sokan csesztettek meg van hogy manapság is beszólnak, de részben ők is felelősek belső fájdalmaim egy részének, csak hát ők ezt nem fogják fel. #16-os voltam

F

2017. szept. 4. 19:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen, közös múltat lehetne belőle csinálni. :)

18/F

2017. szept. 4. 21:06
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet persze. Sőt, ha teheted és tudsz akkor segíts neki, hogy ne csinálja ezt, mert nem jó dolog. Én párom is csinálta és volt amikor miattam, mert idióta voltam, de szerencsére már nem csinálja és ennek örülök. Egyáltalán ne zárkózz el, ha ilyen ember kerül eléd. Segíts neki és mutasd meg neki, hogy vannak még jó emberek a világon, akik szeretik őt és nem akarják bántani :) Előbb utóbb abba fogja hagyni meglátod.

21/F

2017. szept. 4. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!