Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lany es felek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lany es felek hogy elrontom vele?

Figyelt kérdés
Most lettem 9.-es es az egyik uj osztalytarsam nagyon tetszik (tudom , hazi nyulra nem lovunk de napok ota csak ra gondolok) (14 evesek vagyunk) mar tervezem hogy egyszer iskola utan leszolitom es elkiserem haza fele hogy beszelgetni tudjak vele a baratnoi nelkul. Hogy kezdemenyezzek? Mirol beszeljek? Nem akarom vele eltontani azzal hogy unalmas lesz a beszelgetes es kinos csond lesz , hogy bokoljak hovy hivjam el barhova , hogy vegyem eszre ha nem jonnek be neki hogy alljak meg? Tudom , nagyon kaosz az egesz es sok a kerdes de nagyon halas lennek ha valaki segitene , elore is koszonom mindenkinek!

2017. szept. 3. 19:46
 1/3 anonim válasza:
Szerintem elobb ismerd meg. Beszelgess vele, nyugodtan menj oda hozza.Ha meg akar ismerni, akkor ugy is joba lesztek. Meg amugy is egy csomo eved lesz meg vele.
2017. szept. 3. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek nem előre eltervezett forgatókönyv alapján működnek... Ha le is írnánk hogy pontosan mit mondj, akkor sem azt fogod mondani. Ott nem fog eszedbe jutni az, amit előre elterveztél.

Régen én is csináltam ilyent, itthon előre kigondoltam, hogy fogom rávezetni a lányt, hogy fogom megkérdezni, de aztán az első mondat után máshogy alakult minden, és már rögtönözni kellett. Ha nem görcsölsz rá, nem lesz gond, majd jön magától a beszélgetés.

Akkor sincs nagy baj, ha nem tudtok beszélgetni, legalább kiderül, hogy nem illetek össze. És jobb ha ez minél előbb kiderül, amig még nem vagy annyira oda érte.

2017. szept. 3. 20:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat , tenyleg nagyon tetszik napok ota cdak ra tudok gondoloni , csak attol felek ha nem jonne ossze vagy szakitanank akkor 4 evig kinos egy osztalyba lenni.
2017. szept. 4. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!