Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Félek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Félek hogy megint elrontom a csókot. Többi lent.

Figyelt kérdés

A heten megprobalt megcsókolni, de en nagyon feltem, nem tudom miert. Nagyon zavar h lassan 2hete hogy egyutt vagyunk es meg nem sikerult rendes csokot osszehozni. ( ennek a kerdesnek ez volt az elozmenye

http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker.. )

Es most nem tudom hogy mi legyen, tudom hogy ma is megfogja probalni. De akkor mit csinaljak? Tudom hogy nem kellene raparaznom meg csak hagyjam hogy o csinalja de akkor is, nem allhatok elotte nyitott szajjal.. Valaki pls!!

2015. dec. 6. 07:54
 1/3 Dög99 ***** válasza:
Gondolom tudja hogy elotte meg senkivel nem csinaltad. Hagyd hogy megcsokoljon te meg hagyd hogy iranyitson. Majd belejossz senki nem profi az elejen. Szoval ja hagyd neki. Sok szerencset. :)
2015. dec. 6. 09:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Először is mondd el, mi volt az a dolog, amit úgy érzel, hogy elrontottál. Mi nem volt jó?
2015. dec. 6. 10:13
 3/3 savanyújóska ***** válasza:
Azért én ennyire nem mennék bele, de ha csak az egyikőtök tud, akkor majd ő irányít, és kész :)
2015. dec. 6. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!