Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdhetek aggódni? Lehet megint kavarnak?
Figyelt kérdés
Ami azt illeti van egy srác aki nagyon tetszik és tudom,hogy én sem vagyok közömbös neki de tegnap belikeolta a volt barátnője egyik képét,ma meg a lány is mindkettő képet amit a srác kitett. És miután szakítottak ezt nem csinálták most meg hirtelen igen. Lehet csak nagyon paranoiás vagyok,de mi van ha tényleg megint van köztük valami?:c2015. júl. 27. 20:51
1/2 anonim válasza:
Hát én csak azt tudom javasolni hogy kérdezd meg tőle.
2/2 anonim válasza:
Te most komolyan par lajkbol allapitottad meg hogy kavarnak? Xdddd amugy az exem nem veletlenul exek. Akit meg lehet vinni azt ugyis viszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!