Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baratsag vagy tobb?
Figyelt kérdés
Van egy srac egy idosek vagyunk. Tavaly egy osztalyba jartunk. Nagyon joba lettunk elso felevben (kaptunk megjegyzeseket is hogy szobara menjunk... mert tulsagosan is joba lettunk). Jutottak hozzam visdza olyanok is hogy bejovok neki, de ezmar csak masodik felevben. De akkor sajnos kettonk hibajabol osszevesztunk. Kerulgettuk egymast, majd tobbszor probaltam bekulni, kisebb nagyobb sikerekkel. Mikor nem voltak ott a haverjai mar sokkal jobban lehetett bedzelgetni vele es nem csak egy koszonesnel megallt a dolog. Na szoval vege lett az evnek sz ofo bejelentette hogy el fogok menni, nem volt semmi reakcioja erre. Aztan egy felsobb eves sraccal setaltam ki a sulibol (regota ismerem, nem mondanam baratnak, de kivulrol tenyleg ugy tunik hogy joba vagyunk es nagyon ismerjuk egymast...) na es ez a srac a haverjaval utanunk setaltak vegig, es vegig nagyon furcsan nezegetett meg rolunk beszelhettek a haverjaval mert vegig bamult mindketto. Utana nem beszeltunk sokaig. Irtam szulinapjara privatban, utana beszelgettunk mar tobbet. Volt a varosunkban egy fesztival, ott talalkoztam az uncsijaval mint kiderult hallott mar rolam sokat. Majd jott a srac egy pesti haverjaval szepen elfogyott a tarsasag, en meg maraftam veluk, beszelgettunk, de ennek a sracnak a tarsasagaban is olyan furcsa volt. Majd meg egy este talalkoztunk de azt szetvseszte egy elmebeteg, abbol csak 5 perc beszelgetes lett. A fesztival alatt vegig beszelgettem vele estenkent, illetve most durvan ket hete beszelgetunk naponta/ ketnaponta. Kozben volt golya taborom ott az uncsija is ott volt es szoba jott a srac. Mint kiderult otthon is meselhetett rolam az apjanak biztos. Illetve az uncsijanak elkezdte meselni a nyaron hogy mar nem fogok vele egy suliba jarni... Na es utana beszeltem a sraccal ujra, szoba jott az osztalyom. Majd szoba jott hogy milyenek a fiuk az osztalyomban. Mondtsm hogy nem jok, majd kerdezte hogy senki se jon be onnan? En erre irtam neki hogy hat van 1-2 felsobb evfolyamos de hogyok se annyira. Aztan en visszakerdeztem tole hogy na es o? Erre hogy majd megnezi az ujakat. Aztan a valasza termeszetesen az volt hogy nincs. Kozben megfaztam es egyik este hamar otthagytam a beszelgetest meg mielott elkoszont volna megjegyezte hogy vigyazzak magamra. En mondtam hogy sose tudtam. Erre meg msgjegyzi jogy akkor a testemre? Na erre mit mondtok? (1 idosek vagyunk. Tavaly voltunk 0.osok es most egy 4 evfolyamos gimibe vagyok ezert voltam golya megint) bocsi a hosszert es a helyesirasert telorol vagyok szemuveg nelkul2017. szept. 3. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!