Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek?! EXTRÉM barátság vagy ez annal tobb? 19L
Barátság vagy szerelmesek vagyunk egymásba?
Sok minden történt köztünk,nem tudok kiigazodni,hogy mi a helyzet. 4 honapja ismerek egy nagyon aranyos fiút,akivel éjjel nappal együtt vagyunk.(egyetem,sport,tanulas,kozos kaja,szabadidoben is) egy baráti osszejovetel alkalma utan hazafelé,kissé ittasan elcsattant egy bucsucsok. Ezt kovetoen ment tovább az elet, viszont egy masil hazibuliba is egyutt mentunk, ahol egyutt aludtunk,nem akartam vele lefeküdni úgy hogy ittunk, ezért "csak" más volt. Eszmeletlenul jol ereztuk magubkat, az egesz olyan erzeki volt, megvolt a varazsa, nem az a kapkodos , turelmetlenkedos.
Mostanaban egyre gyakrabban megcsokoljuk egymást,majd folytajuk a hulyeskedest mint ket legjobb barát, mintha mi sem lenne. A baratsagunk elejen megbeszeltuk hogy nem nagyon szomtuk kimutatni az erzeseinket,mert sokszor pofára estünk az életben emiatt, persze ezt csak nevetgélve. Evvel tudom osszefuggesbe hozni azt hogy mi errol nembe szelunk, csak ha par pillanatra elkap minket a vágy,akkoregymashz simulunk, atkulvsolja a kezem.
Tehát szex nem volt. Viszont ha egymas mellett fekszunk az ágyba,van hogyteljesen haveri szinte maradunk, van amikor meg osszebujva olvasgatjuk a levket,vagy nevetgelunk pl videon. Elkepzelheto hogy csak a pillanatnak akar elni es igazabol tenyleg csak baratkent szeret, kis extrakkal,es csak jol esil neki ez a törődés ami kölcsönös es semmi több?
az az igazság hogy az elején csak haverként majd nagyon gyorsan jó barátként tekintettem rá.úgy érzem beleszerettem, de félek hogy ő nem. Nagyon sok fiubaratosagom volt,ahol a legtobb fiunak megtetszettem elobb vagy utobb en viszont ezt sose tudtam nekik viszonozni,magyarul reszemrol eddig mindog barati volt az egész. Ennel a fiunal erzem eloszor azt a hatalmas kulonbseget hogy ...o nem csak egy fiubaratom, mert ő úgy erdekel es ugy hiányzik,mint amikor szerelmes vagyok. Ha ragondolok elmosolyodok, ha megfogja a kezem vagy megsimogatja a hatam belebizsergek:)...
Nemtudom nala mi lehet a helyzet. Szerintetek?
Baráti társaságban is szinte ugyanolyan kedvesen viselkedik( atkarol, puszi, megolel,mindig foglalkozik velem stb)
Figyelmes, mert sokszor kedveskedik aprosaggal, mindig segit ha valami gaz van, azonnal.
Szerintetek ez az egész inkább baráti vagy több annál?
Tekintve,hogy mindketten felnőttek vagytok, ez elég gyerekes viselkedés...
Nekem ez nagyon nem barátság...ha vannak barátaid, akkor tudod is,hogy miért.
Teljesen úgy viselkedtek, mint akik kapcsolatban vannak, nem igaz, hogy két felnőtt ember nem tud erről beszélni és nem képes kezelni a helyzetet...pedig tök egyszerű.
Hát... Ha az én barátomnak ilyen lány barátja lenne, akkor már szakítottam volna.
Szóval nekem addig és az fér bele a baráti kategóriába, ahogyan az azonos nemű barátaival is viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!