Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy "aprócska" problémám. Segítenél?
Én homoszexuális vagyok de nem ítélek el senkit
Az 1. válaszolónak üzenem hogy WTF te tényleg enyire...
viszatérve a kérdésre kezd előről vele és nem értem a kockázatott de nem vagyok te nem tudhatom DE semmi kép ne várj tú sokat mert ez gyengítheti a BARÁTI kapcsolatotokat a másikról nem is beszélve.
Szóval tisztázátok és töltsetek együtt egy napot hogy ki béküljetek amúgy ha nem vagy HETEO atól még egy kapcsolat a fura nemi vonzódástól el tekintve lehet ugyen olyan mint egy sima szóval ez nem változtat túl sokat főleg ha az ellenzői nem jönnek rá hogy jártok és miért is jönnének rá ha óvatosak vagytok (férre ne érts értem a helyzeted hogy nem akkarsz kockásztatni de mind1 sokk sikert......!!!!!!!!!!!
Az azért jó,hogy tudod,ami barátságnak működik az kapcsolatnak nem biztos.
én keresdmeg és nyugiban tisztázd vele,azt hogy te ezt így gondolod. félted a barátságotokat,és ezért nem akarsz vele kezdeni.de végülis átgondoltad és adnál 1 esélyt hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!