Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogyan mutassam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan mutassam ki, hogy szimpatikus nekem?

Figyelt kérdés
Szóval, már kilencedik óta nagyon szimpatikus nekem egy fiú, aki egy osztállyal fentebb jár, mint én. Nem sokat, de beszéltünk már pár szót egymással. Úgy gondolom én is szimpatikus vagyok neki, ha annyira nem is mint ő nekem, de valamennyire biztosan. Neki ez az utolsó éve és nem tudom hogyan tudnék egy kicsit közelebb kerülni hozzá. Interneten nem szeretnék írni, egy ilyen esetbe már belebuktam. Ahhoz hogy oda menjek hozzá, túl félénk vagyok. Amikor beszéltünk pár szót, akkor sem csak úgy oda mentem, hanem mondjuk úgy, oda kerültem. És akkor is nagy nehezen, de megszólaltam.

2017. szept. 1. 15:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha vannak közös ismerőseitek, barátotok, akkor szerintem az egyiket nyugodtan kérd meg, hogy hozzanak titeket egy kicist közelebb egymáshoz.

Nekem is segített így barátnőm még nyáron a táborban egy fiúnál :DD

2017. szept. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!