Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mutassam ki hogy szeretem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam ki hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályba akivel szerelmesek vagyunk. Néha beszélgetünk egy pár mondatot meg bókol meg ilyenek. De én nem tudom hogyan fejezhetném ki hogy szeretem. Ő az első fiú akivel mindketten szerelmesek vagyunk egymásba. Mindig mosolygok rá meg nézem meg adok neki a tízóraimból. Úgy érzem ez kevés. Hogyan fejezhetném ki hogy szeretem?

Köszönöm előre is a válaszokat:)

2017. ápr. 25. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha 100% biztos vagy benne akkor beszélj vele többet. Hívd ki randira, öleld meg mindig.. picit nyomulj rá. Aztán a randin ne félj hozzábújni..

És mindent szép fokozatosan, majd minden jön magától.

2017. ápr. 25. 20:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. Köszönöm a válaszodat:)
2017. ápr. 25. 21:02
 3/4 L.Bandita ***** válasza:

Hány éves is vagy?

Hívd el moziba egy barátnőddel, akivel beszéld előtte meg hogy maradjon a háttérbe amíg ti turbékolhattok. Ez azért jó mert az iskolában nem fog szerelmet vallani neked túl sok a zavaró tényező, az ismerős. Menjetek olyan helyre ahol csak ketten vagytok, menjetek sétálni parkba vagy valahová.

Szerintem az első lépést neki kell megtenni, mivel ő a fiú.Hidd el ha egy lánynak tetszik egy fiú akkor azt mi érezzük, az már más kérdés hogy meddig merünk elmenni. :)

2017. ápr. 25. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálom elhívni valahova köszönöm a válaszokat:)
2017. ápr. 26. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!