Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szimpatikus vagyok neki? (Hosszabban lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel interneten kezdtem el beszélgetni. Nekem nagyon szimpi. Kedves, jófej, vicces, és szerintem helyes is kicsit. (Bár engem nem az érdekel, hogy helyes-e a srác) Szóval már kb 1hete beszélek vele, de őszinte volt velem, és én is próbálok az lenni vele, ami szerintem sikerül is😂 Amikor haverjaival van, akkor is beszélgetett velem messengeren, úgyhogy szerintem ő is kedvel. Csak az a baj, hogy szerintem csak barátként. De én csak rá tudok gondolni egész nap. Egy probléma: hogy 150km-re lakik tőlem. Szóval ez egy kicsit zavar. De ő már az első nap mondta, hogy találkozna velem. Én is szeretnék vele találkozni, csak szüleim szerintem nem engednék. (Főleg, hogy nem is tudják, hogy beszélgetek a sráccal) A legjobban azóta szeretem, mióta először beszéltem vele. De akkor is 8órát, és csak miatta fent voltam hajnali 4:30-ig. Én tényleg szeretem, de ő nem tudom mit érez. És mielőtt őt megismertem, volt egy srác, aki nagyon tetszett, de ez a srác elfelejttette velem a régi fiút. De kérek mindenkit, hogy ne írjátok azt, hogy még fiatal vagyok a "szerelemhez", mert én tudom hogy mit érzek. Értelmes válaszokat köszönök előre😍 Én:12/L Srác:14/F2017. aug. 19. 21:23
1/3 DollarDog válasza:
Nem azt mondom hogy a kor a "szerelemben" akadályoz,csak az utazásan! Nem hiszem hogy 12 évesen vonatoznod kéne! Viszont a srácot ha rá tudod venni hogy vonattal lemenjen hozzád akkor meg van oldva az első találkozás! Leirtak alapján neki is tetszel! Minden kiderül az első találkozáskor! :D
2/3 anonim válasza:
Szerintem először mondd el anyudéknak, hogy van ez a fiú. Valszeg kölcsönösen bejöttök egymásnak. Találkozni szeretnétek. Itt tuti bepöccennek, de kérd meg valamelyiküket, hogy ha úgy megfelel, menjen veled, hogy ők is láthassák, hogy a fiú valóban az-e, akinek kiadja magát, innentől meg már csak a távolság az akadály.
Sok sikert! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. És a talizást még korainak tartom, mivel 1 hete ismerem csak, de majd gondolkozok még rajta. 😊
2017. aug. 20. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!