Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti minek örülnének?
Először is az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne csinálni Budaörsön egy 15 éves srác és lánynak?
Második kérdésem meg az, hogy mi a megengedett a hétvégi találkozáson. Egy lánnyal megyek valahova, előtte már találkoztunk 3szor, de mindig csak barátokkal, most megkérdezte (ahogy elmondtam már egy előző kérdésben), hogy lenne e kedvem találkozni.miért ne? Nekem tetszik a lány, sőt szerelmes is vagyok belé, épp ezért nem is akarom elszúrni ezt. Ha elmegyek a városba, ahol él (Budaörs) vagy bárhova vele, ez most lényegtelen, akkor mit csináljak vele? Minek örülnétek ti lányok egy fiúval? A lány is valószínű érez valamit (többen is mondták, való életben és itt gyk-n is ahol részleteztem a "kapcsolatunkat".
Várom a tippeket, köszi, ha elolvastátok.👆🙄😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!