Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen mit tettem? 😭
Szerintem ne izgulj, ez egy válasz egy kérdésre, méghozzá udvarias. Én például vissza sem írnék (lol),mert azt nem bírnám ha valki online akarna ismerkedni, szóval szerintem ez egy pozitívum a ti esetetekben! Élőben, vagy telefonon való beszélgetés közben sem fog tudni hangulatjelet írni, ha pedig nem vigyorog ezerrel, az sem jelent semmit, lehet,hogy csak nem akar ragadósnak tűnni. Jól tetted hogy ráírtál, de az jobb lett volna ha egyedül döntöd el. Hívd meg egy italra vagy valami, én ezt tenném. Ja és legyél laza,nyitott,légyegre törő, úgy beszélgess vele, mint egy átlag emberrel akivel most ismerkedsz, ne úgy mint a jövendőbeli kedveseddel, mert ne feledd, lehet hogy nem jön össze.
17/L
Utolsó vagyok. Most látom, hogy azt írtad "életem szerelme".. De nem csak edzésen találkoztatok? Még nem is ismered, nem? Vagy csak a külső a lényeg? (ez kicsit lehordásnak hangzik, de nem az, csak szebben nem tudom megfogalmazni.) Ha mindegyikre igen a válasz, akkor az előző válaszom tekintsd semmisnek, arra nem tudok 'tanácsot' adni mert nem nagyon van tapasztalatom.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!