Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úristen mit tettem? 😭

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úristen mit tettem? 😭

Figyelt kérdés
Ráírtam életem szerelmére, a barátok biztatása miatt. De olyan nyomasztó érzés telepedett rám, és egyszerűen bekönnyezek annyira félek, hogy rosszat írok. Most is csak rákérdeztem, hogy zavarok e, mire ő egy olyan választ adott, hogy "Nem.". De ez olyan hűvös válasznak tűnik :( félek bármit is lépni erre. Röszke csinálhattam valamit?

2017. aug. 29. 16:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Jó, jó írtam neki, de én nem is igazán itt akarok ismerkedni, hanem élőben. Ahogyan az utolsó válaszoló írta. Csak edzésen találkozhatunk, szóval kell egy kis idő. Úgy két hét.
2017. aug. 29. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Szóval ha valaki nem ír ezer emojit a mondat végére akkor elutasító, 'hűvös' választ adott?
2017. aug. 29. 17:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem, dehogyis. Max bennem volt meg ez a rossz érzés. Annyira túlparázom... :(
2017. aug. 29. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne izgulj, ez egy válasz egy kérdésre, méghozzá udvarias. Én például vissza sem írnék (lol),mert azt nem bírnám ha valki online akarna ismerkedni, szóval szerintem ez egy pozitívum a ti esetetekben! Élőben, vagy telefonon való beszélgetés közben sem fog tudni hangulatjelet írni, ha pedig nem vigyorog ezerrel, az sem jelent semmit, lehet,hogy csak nem akar ragadósnak tűnni. Jól tetted hogy ráírtál, de az jobb lett volna ha egyedül döntöd el. Hívd meg egy italra vagy valami, én ezt tenném. Ja és legyél laza,nyitott,légyegre törő, úgy beszélgess vele, mint egy átlag emberrel akivel most ismerkedsz, ne úgy mint a jövendőbeli kedveseddel, mert ne feledd, lehet hogy nem jön össze.

17/L

2017. aug. 29. 18:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Most látom, hogy azt írtad "életem szerelme".. De nem csak edzésen találkoztatok? Még nem is ismered, nem? Vagy csak a külső a lényeg? (ez kicsit lehordásnak hangzik, de nem az, csak szebben nem tudom megfogalmazni.) Ha mindegyikre igen a válasz, akkor az előző válaszom tekintsd semmisnek, arra nem tudok 'tanácsot' adni mert nem nagyon van tapasztalatom.

17/L

2017. aug. 29. 18:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló... nagyon hálás vagyok a fantasztikus, és hasznos válaszodért. *-* Úgy van ahogy írtad, edzésen találkoztunk. És elég erősen túloztam na:D Életem szerelme még nem igazán lehet, de ha létezik olyan, hogy "szerelem első látásra", akkor ez az volt:)
2017. aug. 29. 19:02
 17/19 A kérdező kommentje:
Na... hát minden egész jól ment. Szépen elbeszélgettünk, de nem tudom, hogy mit rontottam el, mert a végén már csak emojikkal válaszolt. :c szerintem az azt jelenti, hogy nem nagyon érdeklem... így van?
2017. aug. 29. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:
így igaz, bezzeg ha engem választottál volna akkor rendesen beszélgettünk volna, dehát már bánhatod mivel találtam mást helyetted!
2017. aug. 29. 21:40
 19/19 anonim ***** válasza:
találkozz vele,kelts benne vonzalmat. szemkontaktus ne a földet bámuld,magabiztosság,beszélj vele ugy mint egy baráttal,őszintén magadat adva. kerüld a rövid válaszok. hirtelen ennyi ugrik be.
2017. aug. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!