Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úristen mit tettem? 😭

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úristen mit tettem? 😭

Figyelt kérdés
Ráírtam életem szerelmére, a barátok biztatása miatt. De olyan nyomasztó érzés telepedett rám, és egyszerűen bekönnyezek annyira félek, hogy rosszat írok. Most is csak rákérdeztem, hogy zavarok e, mire ő egy olyan választ adott, hogy "Nem.". De ez olyan hűvös válasznak tűnik :( félek bármit is lépni erre. Röszke csinálhattam valamit?

2017. aug. 29. 16:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Yééé hello, hát nem csak facebookon beszélünk már hanem itt is, még most sem zavarsz :)
2017. aug. 29. 16:48
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Mond hogy ez kamu kérdés pls
2017. aug. 29. 16:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nyugi, erre a kérdésre csak az a válasz hogy nem tud másképp válaszolni.Provald tovább fűzni a szót
2017. aug. 29. 17:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én is ugyan így reagálnék a szitura. Akkor folytasd azzal, hogy: lehetünk barátok?
2017. aug. 29. 17:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nem hiszem, hogy veled beszélek:D utolsó válaszoló, én nem a barátja szeretnék lenni :/ Egyébként akkor ez a válasz csak szerintem hűvös, és elutasító?
2017. aug. 29. 17:19
 6/19 anonim ***** válasza:
33%

"Első válaszoló nem hiszem, hogy veled beszélek:D"

Magadnak sem vallod be az igazat édesem, mi épen most is beszélgetünk ahogyan te az előbb reagáltál az első válaszomra , uhh éreztem egy bizsergést , de mint kiderűlt nem miattad csak rezdőre vagyok állítva és SMS-t kaptam de aztán jött az a különös érzés, igen füst szag oda égett a kaja, de ezek után megvilágosodtam mert anyám elhúzta a függönyt de utána ténylegesen éreztem hogy kettőnk között van valami.

18f

2017. aug. 29. 17:24
 7/19 anonim ***** válasza:
68%

Drágám most mennem kell, hív a kötelesség de mivel nem tudok rendes tanácsot adni csak elbohóckodni így annyit még megteszek, hogy sok sikert neked, illetve yah erre a kérdésre mit vártál?

Nem azavarok?

-Nem..

Rendesen válaszolt a kérdésre, és nem zavarod szóval fogd meg magad és írj vissza nekem vagy zavarni fogsz ha nem teszed meg!!

2017. aug. 29. 17:27
 8/19 anonim ***** válasza:
20%
Röszke, mint falu? 🤔
2017. aug. 29. 17:34
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Mit kellett volna írnia?? Te írtál rá, te akarsz tőle valamit. Akkor ne azt várd, hogy most ő írjon neked valamit. Írjál neki, ha már ráírtál.
2017. aug. 29. 17:38
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
"Ráírtam" ne haragudj de már itt hibás az egész! Nem ráírni kell, hanem találkozni és beszélni vele ha lehetséges. (Az meg hogy életed szerelme...vicc, majd akkor mond ezt ha együtt vagytok és eltelik egy idő és tényleg így érezheted mert megosztotok egymással mindent és a kapcsolatotok nagyon jó. Most még ott tartasz hogy ráírni is para.)
2017. aug. 29. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!