Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen mit tettem? 😭
"Első válaszoló nem hiszem, hogy veled beszélek:D"
Magadnak sem vallod be az igazat édesem, mi épen most is beszélgetünk ahogyan te az előbb reagáltál az első válaszomra , uhh éreztem egy bizsergést , de mint kiderűlt nem miattad csak rezdőre vagyok állítva és SMS-t kaptam de aztán jött az a különös érzés, igen füst szag oda égett a kaja, de ezek után megvilágosodtam mert anyám elhúzta a függönyt de utána ténylegesen éreztem hogy kettőnk között van valami.
18f
Drágám most mennem kell, hív a kötelesség de mivel nem tudok rendes tanácsot adni csak elbohóckodni így annyit még megteszek, hogy sok sikert neked, illetve yah erre a kérdésre mit vártál?
Nem azavarok?
-Nem..
Rendesen válaszolt a kérdésre, és nem zavarod szóval fogd meg magad és írj vissza nekem vagy zavarni fogsz ha nem teszed meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!