Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elhagytam a barátnőm csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a barátnőm csak mert mások véleményével foglalkoztam. Hogy szerezem vissza? Mit csináljak? Nagyon szeretem

Figyelt kérdés

Sziasztok, kérlek segítsetek.Tegnap találkoztam a barátnőmmel akivel 6 hónapja vagyok együtt. A lány 17 éves én 23. Előttem még nem volt senkije. De a barátaim azt mondják h a lány nem hozzám való, meg nem kell nekem az ilyen kedves, jó szívű, őszinte szűz kislány. És inkább élvezem az életem úgymond a rossz lányokkal. Soha nem kér tőlem semmit, nem kér drága ajándékokat, vagy h vigyem bárhová is. Csak annyit kért tőlem mindig hogy legyek vele őszinte és szeresem. Bármit el tudtam neki mindig mondani, és mindig meg hallgatott. Viszont sex nélkül tényleg nehéz, de ő azt mondta hogy nem áll rá még készen, és ha igazán szeretem tudok várni. Ma elmentem hozzá és elmondtam neki hogy nekem ez nem megy tovább. Aztán nagyon könnyes lett a szeme. Fel álltam az ágyról ott akartam hagyni, aztán térdre borult, meg fogta a kezem és kérte hogy ne hagyjam el, meg hogy ősszintén tiszta szívééből szeret, és nem tenne soha olyat amivel ártana nekem, így meg kérte hogy mondjam el hogy miért akarom ilyen hirtelen el hagyni. De én el rántottam tőle a kezem, és ott hagytam. Aztán sírva utánam ordította hogy gyűlöl és hogy soha többé nem akar látni, meg hogy mind végig ki használtam.

Mit csináljak? nagyon meg bántam hogy ilyen aljas módon ott hagytam, rá jöttem hogy ő a mindenem és nélküle nem megy.

23/F

2017. aug. 29. 09:16
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
De baj is volt vele mivel sokszor feltekeny volt, nektek kenne ilyen lany mint a baratnom? Azert valjatok be hogy jobb az olyan csaj aki jo az agyban, perverz engedekeny mint amilyen a baratnom volt. Lehet hogy tenyleg nem szeretem igazan mert aokszor mas lanyra vagyok:/ de nekem ő is kell. Mi a velemenyetek a lanyrol? Hogy valtoztasam meg?
2017. aug. 29. 17:04
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"egyszer képes lettem volna kényszeríteni az egészre..."

"Lehet hogy már rég még kellett volna erőszakolni..."

Igazán szerencsés lány hogy megszabadult tőled...

(Ha már majdnem tettlegességig fajult a dolog gondolom az érzelmi zsarolástol nem riadsz vissza...)

Remenykedj hogy kiheverni és talál egy normális fiút

2017. aug. 29. 17:06
 23/32 A kérdező kommentje:
amilyen a baratnom nem volt* szoval benne nincs semmi perverz vagy valami ami jobban meg fogna. Biztos vagyok benne amigy hogy nem fog tulepni rajtam mert tulsagosan is szeret ahoz.
2017. aug. 29. 17:14
 24/32 anonim ***** válasza:
Hagyd szerencsétlen lányt békén! Teljesen biztos vagyok benne, hogy akad majd lány aki "perverz" és "engedékeny". Ő nem ilyen, ne akard megváltoztatni. Neked szex hiányod van az egy dolog, de azt el tudod képzelni hogy Ő mind megy keresztül!?... Hagyd szegényt, csak vonzódsz hozzá, nem szereted. Akkor nem csinálnál és gondolnák ilyeneket. Előbb utóbb kiheveri, viszont ha most újra magadhoz édesgeted aztán érzelmi zsarolással - vagy én már nem tudom mit nézzek ki belőled - ráveszed dolgokra, stb., na azt már nem lesz könnyű kihevernie...
2017. aug. 29. 19:16
 25/32 anonim ***** válasza:
*min
2017. aug. 29. 19:16
 26/32 anonim ***** válasza:
*gondolnál
2017. aug. 29. 19:17
 27/32 anonim ***** válasza:

"De baj is volt vele mivel sokszor feltekeny volt, nektek kenne ilyen lany mint a baratnom?"

"Hogy valtoztasam meg?"

"egyszer képes lettem volna kényszeríteni az egészre..."

"Lehet hogy már rég még kellett volna erőszakolni..."

Haver, ez buktad. Egy ilyen lány, ha azt mondta volna, hogy a HÁZASSÁGIG akar várni is ÉRDEMES MEGTARTANI.

A fentiek után nem tette ki a szűröd? És még MIATTAD volt féltékeny? Az a csaj egy földre hullt angyal lehet a türelmével. Nem sírnia, hanem pezsgőt kéne bontania, hogy kiléptél az életedből. És miközben visszaszereznéd, egy lehetséges egyéjszakás kalandon jár a fejed? Írásod alapján max. 15, 16 nak gondolnálak, nem egy "felnőtt", "értelmes" embernek...

Amúgy bocs... Igenis ki lehet bírni akciózás nélkül, ha IGAZÁN szereted. Hagyd szépen békén. Jobbat érdemel.

2017. aug. 29. 20:55
 28/32 A kérdező kommentje:
Jolvan nem a velemenyetekre vagyok kivancsi hanem hogy hogyan szerezem vissza. Valami tanacs????
2017. aug. 29. 21:26
 29/32 anonim ***** válasza:
Az előbb még arra kértél minket hogy mondjuk meg mi lenne a helyes... -.-
2017. aug. 29. 21:41
 30/32 anonim ***** válasza:

Pl.: gyakorolj szépen önuralmat

gondold végig, hogy mekkora idióta vagy (nyugodtan pontozz le nem érdekel)

Ha ez mind megvan, akkor ballagj el a lány házához, kéreckedj be, hogy meg szeretnéd beszélni a dolgokat, mert egy kanos ökör voltál, nem értékelted Őt igazán, és a még nálad is hülyébb barátaidra hallgattál.

Megfelel? ☺

És a fáj az az igazság akkor lepontozhatsz.

2017. aug. 30. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!