Miért van ez? Talán azért mert régen foglalkoztam az okkulttal? Akkor miért 2 év után kezdek ilyeket tapasztalni?
Minden éjjel hajnali háromkor kelek. Pl. Én 14:00-22:00- ig diákmunkázom. Mostanában éjfélkor tudok aludni. De akár milyen fáradt is vagyok akkor is felkelek és különösen hideg van a szobámban. És hangokat hallok. Nem a fejemben, úgy hogy hülye nem vagyok. Valaki mindig suttog a szobám valamelyik részében. Hallom a hangján hogy férfi, de nem értem hogy mit mond.
csak agykontrollozom és meditálni szoktam.
De télen kezdődőtt az egész.
1. Az okkultizmus nem rossz dolog de vannak sületlensègek benne direkt.
2. Ha nem gyakorlod, csak olvasod akkor nincs eredmèny.
3. Ha van eredmèny akkor te irányítod a gondolataidat ès az èrzèkelèsedet.
4. Ha igaz amit írsz akkor nem az èrdeklődèsed miatt van.
5. A meditáció elèg furcsa dolgokat művelhet az èrzèkelèssel, ès itt nem csak az 5 èrzèkszervre gondolok.
Lehetnek mindenhol itt ragadt (tehát a testi haláluk után még a túlvilágra át nem kelt) szellemek, melyeket és melyek tevékenységeit bizonyos körülmények között észlelhetünk.
Azonban a te alvásidőd, amint írod, 3 óra, borzasztóan kevés. Ez vezethet valóban hallucinációkhoz.
Amiket leírtál, abból egyébként szellemi tevékenységre lehet következtetni. Különböző gyakorlatokkal fejleszthető ez az észlelési képesség, s lehet, hogy csak most kerültél azóta ilyen helyzetbe, hogy van is kit hallj.
De ennél sokkal többet kellene aludj, ami következtében megszűnhetnének ezen észleléseid, bármi is a forrása nekik.
Az agykontroll/meditálás önmagában elég lenne. Nem csoda, ha hangokat hallasz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__876378..
(a 16-os választ adtam, ha érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!