Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
Nyaraláson megismertem egy nagyon jó fej és helyes fiút. Egész sokat beszélgettünk és mindig mosolyogtunk egymásra, amikor találkoztunk. De most hazajöttünk és nem tudom, mi legyen. Csak a keresztnevét tudom és nincs hozzá semmilyen elérhetőségem. Hogy találjam meg?
15/l
17/f
2017. aug. 27. 20:13
11/18 anonim válasza:
csak nem te vagy, aki azon dilemmázik hogy bejelölje e? viszonylag egyszerre kiírtak egy ehhez nagyon hasonló kérdést... :) szerintem jelöld be, ha még nem tetted volna meg.
12/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon ravasz vagy;)) igen, azt is én írtam ki. Még nem jelöltem be, mert nem tudom, hogy ő mennyire gondolta ezt az egészet csak egy kalandnak (nem történt semmi a flörtön kívül) vagy mennyire gondolta komolyan. Lehet hogy félreértettem a szándékát és akkor ciki, hogy azt hittem, lehet belőle valami.
2017. aug. 28. 18:32
13/18 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan jelöld be, max esetben nem jelöl vissza, de akkor sem történik semmi, legalább megtudod, hogy hogy érez irántad :)
14/18 A kérdező kommentje:
Bejeloltem, de már órák óta nem jelöl vissza:(( remélem holnapra talán
2017. aug. 28. 21:55
15/18 anonim válasza:
Ha megismer, és tetszettél neki, akkor biztosan vissza fog jelölni ;)
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem ❤❤
2017. aug. 28. 22:31
17/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jelölt vissza:(
2017. aug. 29. 09:09
18/18 A kérdező kommentje:
Srácok, nem hiszem, hogy lesz esküvő:( eddig még nem jelölt vissza és már több, mint egy napja bejeloltem. Sorry:((
2017. aug. 29. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!