Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Hogy talaljam meg?
Segitsetek:(
Angliaban lakom es ma setalgattam a varosban es lattam egy sracot es soha nem csinaltam ilyent de muszaj volt odamennem,egy eros erzest ereztem . Megfogtam a buszjegyem es odamentem ,hogy tudjae hol van a harmas busz,2baratjaval volt. Es angolul nagyarazott sokaig es teljesen belemerultem a kek szemeibe es nem is tudtan odafigyelni ra es nem megy ki a fejembol. :( meg mindig emlekszem az arcara pesig 1percre lattam
Én akkor sem értem...a Honfoglalásnak 1000+ éve vége, akkor mit keres egy magyar Britanniában?XD
sehogy, London elég nagy város, vagy ott sátorozol, ahol utoljára megláttad, és utána odamész hozzá, ha látod...vagy elfelejted, amúgy sok a kék szemű, és ha mindegyik megbabonáz...
Koszonom Opened paradise :)
Nem volt turista ,azert a briteknek van egy banalis,konnyen felismerheto akcentusa es nem vagyok tobb millios varosban,nem ertem ezt honnan veszed.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!