Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találjam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjam meg?

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson megismertem egy fiút akivel csókolóztam...eletem elso csokja....a fiu Pestről jott en pedig masik varosbol es csak aznap este beszeltunk...nem árulta el a vezeteknevet,szinte semmit nem tudok róla csak annyit h egy újpesti suliba jár..szeretném megtalalni neten hogy csináljam?nagyon fontos eloszor csokoloztam meg kell találnom..

2016. máj. 6. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Piroska nem tanított meg anyukád,hogy idegenekkel nem illik beszélgetni főleg,csókolózni?
2016. máj. 6. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem szabad szóba állni főleg nem beszélgetni?
2016. máj. 6. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Megnézed az összes újpesti iskolát. Megnézed a névsort a honlapjukon, aztán ha szerencséd van, van fent kép is. Ha nincs, egyesével rákeresel a nevekre facebookon. Sok sikert :'D
2016. máj. 6. 19:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóképpen jártam! (Illetve nem csókolóztunk, meg ilyesmi). Együtt nyaraltunk 3 napot. Nem tudom a vezetéknevét stb stb

Nagyon-nagyon sok sikert Neked! Rengeteget!

2016. máj. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!