Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mennyire normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
Adott egy lány testvérpár. 17 és 15 évesek. Instagramon közös képen tangában pózolnak. Nem is értem, hogy hagyhatják a szüleik.
2017. aug. 26. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem az ilyesmi elég fura.
2017. aug. 26. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. R**ancok.
2017. aug. 26. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mit vártál mai generáció... Ez a "menő", pedig nagyon ciki. Egy normális ember nem rak fel olyan képet.
2017. aug. 26. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát igen. A 21. században ez a "menő". En is majdnem egyidős vagyok velük, de szerintem ezzel inkább járatják le magukat, mintsem menők lesznek. Bár a fiuk is erre buknak mostanság. A Miss Pi!?!csákra. Elcseszett egy világ van, meg kell hagyni...
2017. aug. 26. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
A nővéréből még ki is nézem, volt hozzá "szerencsém". De a huga zárkózott, kettőt nem szól típus.. hihetetlen.
2017. aug. 26. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak hozzád nem szól, és amúgy a világ legnagyobb rib.nca. Sose lehet tudni, nem mindenki az, akinek látszik :D
2017. aug. 26. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Kellene az instajuk, persze szigoruan csak "kutatasi" celbol 😏
2017. aug. 27. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!