Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak normális fiúk akik nem perverzek?
Biztos vannak de egy bizonyos szintig mindenki perverz de vannak akik normalis keretek kozott azok es visszatudjak tartani ezt.
18F
Nem sokál jönnek a privát üzenetek tönmkelege "normális" fiúktól:D
Egyébként van pár elég fura lány is... régebben elkezdtem beszélgetni itt pár lánnyal és hát ők sem igazán voltak 100-asok, persze biztos van kivétel, de én nem találkoztam még olyannal:'D
Az a jó ha élénk a fantázia ;D.
16/L
Persze hogy vannak,én magam is ilyen vagyok.Ha párkapcsolatról van szó a szexualitás háttérbe szorul,amúgy meg nem megyek le kutyába és fekszek bárkivel.
Őszintén szólva én sem értettem soha sok férfi perverzióját,engem nem lehet megvenni formás mellekel vagy seggekel,jó a szemnek legelni de ott meg is áll a történet részemről.Szívesebben figyelem egy lány viselkedését,személyiségét és az arcát.
Olyan aki nem perverz egy kicsit sem az papucs. Vannak a falloszmanok, akik meg csak arra gondolnak, hogy hú de megnyomnám azt a csajt. Viszont van a középút, szerintem ez a normális, amikor szexuálisan is vonzódik egymáshoz a két fél, de ezen felül képesek más miatt is szeretni egymást. De ha valakihez vonzódzsz, ahhoz testileg is fogsz. Létezik ilyen :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!