Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy inkább már beteges?
Pár éve nagyon megtetszett egy srác, akivel sajnos nem lakunk egy városban,és még ahol lakott is, onnan is elköltözött. Soha nem beszéltünk olyan hosszasan( a körülmények nem engedték meg), de köszönőviszonyban voltunk,és látásból ismertük egymást.És hát azóta én elég fura érzelmeket táplálok iránta. Facebookon naponta nézem a profilját, még azt is, hogy milyen bejegyzéseket lájkol, milyen képeket,oldalakat, ha van,valami új fotó,amin látom,akkor azt is néha lementem. Az Instagramjárt is naponta csekkolom, van,hogy többször vissza-visszatérek,hogy megnézzem 1-1 képét.Ha valami lányt belájkol vagy követ,akkor féltékenység érzése van bennem. Több fiút visszautasítottam már, de ha ő hívna találkozni, akár még Pestig is elmennék.Ő az érzéseimről mit sem tud, szerintem lehet, már el is felejtett. Visszajelölt ugyan Facebookon, de még nem mertem írni neki, és lehet nem is fogok, mert tolakodónak tűnnék a szemében.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!