Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynak bejövök, ez baj?
Nem baj. Én is rengetek korosztályombeli fiúnak bejövök de jól kezelem a dolgot. A nagyja haverom/barátom s csak annak viszonzom az udvarlását aki bejön. Tehát te is csak azokkal a lányokkal bánj különlegesen akik tényleg bejönnek és járnál velük.
15/L
Na jó. Lehet, hogy ez nem rossz szándékból lett kiírva, de nekem úgy tűnik, hogy azt várod, hogy magasztaljunk, hogy jaj, miért volna baj, ilyen fiúk kellenek a világra... 15 éves vagy ember! Hogy lenne már baj az, hogy könnyedén beléd szeretnek?
Ne haragudj, hogy az átlaghoz hasonlítalak, de basszus, ne már! Nem akarlak megbántani, de vegyél vissza, ha igazam van. A lányok igaz, könnyen beleszeretnek egy menő fiuba, aki elképesztően jóképű, de könnyen ki is szeretnek belőle, ha nagy az egoja. Csak jótanács.
HA TÉVEDTEM, EZER BOCS, TÉNYLEG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!