Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Más is van, aki egyszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van, aki egyszer magányosnak érzi magát és úgy érzi, kellene egy társ, máskor pedig az ellenkezőjét gondolja?

Figyelt kérdés

Ezek a gondolatok felváltva merülnek fel bennem. Egyik pillanatban szeretnék barátot (lány vagyok), másik pillanatban pedig úgy gondolom, tökéletes ez az egyedüllét, úgysem bírná a barátom elviselni a hülyeségeimet vagy épp engem, stb

Más is van így ezzel, vagy én vagyok totál elrontva?

Mindezek mellett nem szeretném elkapkodni sem a szerelem témát, nem akarok feleslegesen kapcsolatot. De ha sosem akarom elkapkodni, akkor 50 évesen is gyakorikérdéseken kérek tanácsot, hogy vajon velem van-e baj, vagy más is ilyen "elromlott".

Emellett például nem tudok ismerkedni, ha először barátok vagyunk és később kialakul valami, akkor okés, de ha már eleve úgy ismerkednék valakivel, hogy mindketten tudjuk, hogy a másikunk párt keres, akkor totál reménytelen vagyok, nem tudok rendesen beszélgetni, stb.

Ha valaki valami értelmeset tud hozzászólni a témához azt megköszönném, most épp kissé valami depressziós korszakom élem, azért is írtam kérdést erről, hátha valaki tud valami biztatót mondani.

2017. aug. 20. 17:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azért van ez mert tinik vagyunk :D :D
2017. aug. 20. 19:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát kedves kérdező, a leírásban és a válaszodban is kb. az életemet írtad le, úgyhogy nem vagy egyedül. 16/L
2017. aug. 20. 19:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Akkor legalább már az kiderült, hogy nem vagyok egyedül...:) Ha megoldás nincs is rá..:'D
2017. aug. 20. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:
De van megoldás, írj rám és szeress :DD
2017. aug. 20. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Változó,ha van aki tetszik nekem,akkor szívesen járnék vele,ha nincs akkor egyáltalán nem zavar az egyedüllét és nem is vágyom kapcsolatra.
2017. aug. 20. 21:41
 16/20 A kérdező kommentje:
14-es, rám írhatsz te is és szerethetsz te is :"DDDD
2017. aug. 20. 21:57
 17/20 anonim válasza:

Hát akko már én is csatlakoznék a "klubhoz" ^_^'

Legutóbb 2 éve volt kapcsolatom (eddig az első és egyetlen). Nálam szintén ez van, hogy vanamikor jó egyedül aztán a következő pillanatban meg bejön az az érzés, hogy azért még is csak jó lenne, ha lenne mellettem valaki. Egyébként ezalatt a 2 év alatt próbáltam valamit összehozni,tenni az ügy érdekében, de nemsok sikerrel.

Elég nehezen megy az ismerkedés..inkább introvertált vagyok, nehezen jönnek a szavak a számra.

Meg aztán válogatós is vagyok,szóval bizonyos dolgokban eléggé kritikus tudok lenni a másik féllel kapcsolatban (viselkedés, stílus, zenei ízlés stb.).

Így aztán elég nehéz ideális párt találni.

19/f

Ui.: kérdező, Te hány éves vagy?

2017. aug. 22. 00:55
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen, én is inkább introvertáltnak és egyben válogatósnak is mondanám magam

18 éves vagyok

2017. aug. 22. 11:56
 19/20 anonim válasza:
Én is így vagyok. De inkább az van bennem hogy jó lenne, ha lenne barátnőm mert egyedül szomorú az élet. Ha belegondolok hogy: Ha lenne barátnőm, nem itthon feküdnék a szobámba és gyakorikerdesek.hu-n írom ezt, hanem valahol csatangolunk...moziban,vagy akárhol a nagyvilágban. Igen..ezt egy haverral is meglehetne tenni, de az a baj nincsenek barátaim se... Na majd lesz valahogy. (17F)
2017. aug. 22. 14:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok, szintén depisként. Ha gondolod, írj és elmesélem a sztorimat. :D

17/f

2017. aug. 24. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!