Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megtalálni a nekem való társat?
Nemrég tetszett meg egy lány a suliban. Múltkor véletlenül nekimentem, :D mikor épp jött ki az ajtón, akkor kicsit beszélgettünk. :) Én amúgy se vagyok az a nagyon bátor srác aki oda mer menni rögtön a lányhoz megszólítani. A koccanós eset, az véletlen volt. :D
Kicsit kérdezősködtem, és kiderült, hogy sajnos van barátja... :/ Megkérdeztem másoktól, hogy hogy hívják, majd megnéztem Facebook-on és láttam, hogy tényleg van pasija.
Jelenleg szerintem beteg, mert nem láttam suliban már egy hete, de ha visszajön, nem tudom, hogy próbálkozzak-e. Nem akarok bunkó lenni...
Interneten is szoktam ismerkedni... de bizonytalan vagyok...
Lehet őrültség, hogy 18 évesen már egy komoly, mély érzelmi párkapcsolatot akarok nyitni egy lánnyal. Meglehet, hogy pont azért nem akar összejönni, mert ragaszkodom hozzá. Vagy még korai... Arra is gondoltam, hogy lehet társfüggő vagyok, bár akkor szerintem másképp állnék hozzá...
Ami a lányokat illeti... Sajnos nem nagyon ismerek rendes lányokat. Akiket ismerek, nagyon elvannak szálva maguktól... inkább nem mondok példákat...
Ejgen... :)
Bár sok idő telt el a kérdés kiírása óta és azóta sok minden is történt, de... ja. :D
Én csinálom a dolgom és majd lesz valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!