Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (reménytelenül vagyok szerelmes)
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki lány (én is lány vagyok)és ő tudja hogy a lányokat szeretem.Na szóval ez a lány hetero és én reménytelenül vagyok belé szerelmes nem vagyunk valami jóba nem igen beszelgetunk.Ez a lány elég népszerű srácok csak úgy körül veszik...Na szóval hogyan felejtsem el ha nap mint nap látom és baromira fáj?2016. nov. 11. 19:14
1/19 A kérdező kommentje:
Bocsi a fogalmazásért csak egy kicsit ittam (és nem vizet):D
2016. nov. 11. 19:19
3/19 anonim válasza:
Ismerkedj lányokkal akik hasonlóak mint te, úgy el fogod felejteni!
4/19 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudnék ismerkedni mással hisz nem birok rá nézni más lányra :/ csak ő érdekel
2016. nov. 11. 20:01
5/19 anonim válasza:
Ismerkedned kellene és barátkoznod, akkor majd túl leszel rajta.Akarat kérdése.Ő heteró, ezzel nem tudsz mit csinálni, csak tiszteletben tartani.
6/19 A kérdező kommentje:
Ismerkednék ha tudnék...:D
2016. nov. 12. 16:57
8/19 anonim válasza:
Elmúlik ne aggódj. Persze most még nem könnyű.
9/19 A kérdező kommentje:
Pasija is lett:/
2016. dec. 10. 19:54
10/19 anonim válasza:
Akkor remélhetőleg véglegesen megoldódott a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!