Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe szerelmes vagyok de azért nem akar járni velem mert fiatalabb vagyok nála.Régen olyanokat kérdezet h a szüleim szólnának e hogyha idősebb fiuval járok stb

És egyszer csak úgy jött h 1 hétig nem beszéltünk és irta h bocsi h nem irtam stb én meg mondtam neki h felejtsük el egymást aztán kibékültünk és ő mondta.

Ui:Nagyon sok közös van bennünk

Tudom lesz olyan aki azt írja majd h "haggyad,lesz más,engedd el,,

De pont azért irtam h összejöjjek valahogy vele.

Mit tegyek?

2017. aug. 20. 09:44
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Hülyének fog nézni, ha most akarnál tőle valamit, hisz nemrég még azt mondtad neki, hogy felejtsétek el egymást... :D
2017. aug. 20. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
ha neked mondaná valaki hogy "felejtsük el egymást" akkor egy sima kibékülés nem oldaná meg a dolgot.
2017. aug. 20. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
maszti
2017. aug. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!