Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ki hogyan ismerte meg a barátját?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan ismerte meg a barátját?

Figyelt kérdés

Mióta vagytok együtt?

Meddig jutottatok?(ha nem túl személyes)

Szüleidnek hogy és mikor mondtad el?

A korotokat és nemeteket is ijátok légyszives

2017. aug. 20. 09:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Én egy nyári táborban ismertem meg. Szinte azonnal egymásba szerettünk. Nem hiszek a szerelem első látásra cuccban, de azt hiszem, ez az volt. :D Beszélni kezdtünk, egyre nyilvánvalóbb lett, hogy bejövünk egymásnak. De sajna vége lett a tábornak. Lassan elfelejtettem a fiút. Aztán jött a szeptember, az iskola. Egyik nap mentem barátnőmmel a biciklitárolóba, és ott volt az a fiú. Fogalmam sem volt róla, hogy ő is az én sulimban tanul. Miután találkoztunk, újra beszélni kezdtünk. Kiderült, hogy az évfolyamba jár, ami azért fura volt, mert eddig nem vettem észre. Mindegy, beszélgettünk-beszélgettünk, és elhívott randizni. Utána egy hónapig kb találkozgattunk, aztán megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője, és hát az lettem :D Mikor összejöttünk, hetedikesek voltunk.

Most 14/L, 14/F.

A szüleimnek akkor mondtam el, mikor először randiztunk. Jól fogadták.

Csókig jutottunk, bár ennél tovább sztem még nem kéne ;)

2017. aug. 20. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!