Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ki hány éves korában ismerte...

Ki hány éves korában ismerte meg a legjobb barátját?

Figyelt kérdés
Hány évesen ismerkedtetek meg? Mióta vagytok barátok? És mióta legjobb barátok? Ő a legrégebbi barátotok is, vagy nem? kort és nemet is írjatok

2015. márc. 27. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:
12-13 éves lehettem. Akkor még nem ő volt a legjobb barátnőm, kb 3 éve az. Nem ő volt az első barátnőm, de a jelenlegiek közül őt ismerem legrégebb óta (már 11-12 éve).
2015. márc. 27. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig ilyen még nincs.17/l
2015. márc. 27. 11:06
 3/7 A kérdező kommentje:

És mi lett az előző legjobb barátoddal?

2015. márc. 27. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
6 eve ismertem meg, ekkor voltam 14. Mire betoltottem 15ot mar legjobb bnokke valtunk es azota is azok vagyunk! :)
2015. márc. 27. 11:20
 5/7 anonim ***** válasza:
7 éves koromban ismertem meg, most 22 vagyok, de nem tudom, hogy a legjobb barátnőm -e még, már nem olyan szoros a barátságunk mint régen. Ő mindig, ha új suliba megy,(gimi, fősuli) összebarátkozik egy darab lánnyal, akit úgy sztrárol, vele nézi meg a filmet, amit fél éve megbeszéltünk, hogy eggyütt nézünk, pedig ők mindennap találkoznak.
2015. márc. 27. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
A legerősebb férfibarátságok gyermekkorban köttetnek. Két igaz barátom van, mindkettőt több mint 40 éve, tizenéves koromban ismertem meg. Mostanra messze sodort minket egymástól az élet, és sokszor évek telnek el anélkül, hogy látnánk egymást. De ha utunk engedi, találkozunk egy kis időre.
2015. márc. 28. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Két legjobb barátom van (mindkettő fiú), az egyik gimiben osztálytársam volt, úgyhogy 14 évesen, a második pedig egyetemen volt szaktársam, őt 21 évesen. 25/F
2015. ápr. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!