Valaki veszítette már el a legjobb barátját? (Nem halál, több lent)
MOST EZ KOMOOOOLY?? Ez nagyon durva, velem is ugyanez történt meg, pontosan hetedikben!!! Ez durva..:O
Egyébként ne haragudj, de nem akarlak áltatni, ez a legrosszabb kor, én is és a barátnőm is mély depresszióba zuhantunk, nagyon sokat sírtam....bár tartjuk a kapcsolatot, és beszélünk fb-n, skypeon, sőt voltam is náluk kinn, de semmi sem ugyanolyan, és nem is lesz :/ azóta nem találtam nála kedvesebb, aranyosabb, szerethetőbb barátnőt, azóta nincs LB-m és azóta halt meg bennem valami, amit soha többé nem lehet már feléleszteni :'( Bocsánat, de azt le kellett írnom, mindenesetre annyit tudok tanácsolni, hogy tartsd vele a kapcsolatot mindenképp!!!! És sok-sok erőt, kitartást Nektek, hidd el, túl fogjátok élni.
Nekem két nagyon jó barátnőm költözött külföldre tavaly. Az egyikükkel rendszeresen levelezek, a másikuk viszont eltűnt és csak több mint fél év után jelentkezett, de azóta sem írt sokat. Nagyon hiányoztak az elején, de a harmadik barátnőmmel(a legjobbal) próbáltuk tartani egymásban a lelket. Nehéz volt, és néha még most is rámtör a szomorúság miatta, de ilyenkor az ittmaradt barátnőmmel elkezdünk a szép/vicces közös emlékekről beszélgetni és az mindig felvidít :)
Jövőre viszont cserediákként a legjobb barátnőmmel mindketten kimegyünk egy évre 2 különböző országba, szóval ideiglenesen őt is elveszítem. Igazából túlságosan örülünk ennek a lehetőségnek ahhoz, hogy azon gondolkozzunk, hogy fogjuk kibírni egymás nélkül. Persze már milliószor megígértettük egymással, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot és rendszeresen skype-olni fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!