Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érezhet szerintetek? Most...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet szerintetek? Most akkor utál vagy szeret?

Figyelt kérdés

Van egy fiu akit egy kéthetes túrán ismertem meg.Mindenkivel nagyon bunkó volt csak velem és a két barátnőmmel nem.Egész jól kezdtünk már összebarátkozni de én kezdtem többet érezni iránta nem tudtam már úgy beszélgetni vele mert mindig zavarban voltam igy elmondtam neki mit érzek.Elutasitott.Nagyon kedvesen látta milyen szomorú vagyok és simogatta a vállam úgy hogy átkarolt többször is megölelt de még aznap este összejött egy barátnőmmel.4 napig jártak de mikor szerelmet vallott akkor is engem emlegetett aztán végül azt mondta miattam szakit a csajjal mert nem akar megbánatni de közben szóba sem áll velem.Senki nem tudja most mi van akkor.

16/L

2017. aug. 15. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Utálni azt szokás, aki rosszat tesz velünk, te nem rúgtad tökön meg ilyenek, szóval nem utál. Másrészt pedig nem is jössz be neki és a barátnőd sem jött be neki eléggé.
2017. aug. 15. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm igy legalább már tisztábban látom mit érezhet akkor elkéne engednem ugye? :(
2017. aug. 15. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Engedd el!:( Sajnálom, de majd jön egy fiú aki csak téged akar majd, és ezt a tudtodra is adja!
2017. aug. 15. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!