Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet? Lehet nem szeret? Nem értem őt, Azt mondja szerelmes de nem érzem ezt sokszor 20\l
A szeretet a tettekben nyilvánul meg, nem a kimondott szavakban.
Ha nem érzed, akkor miért vagy még mindig vele? Csak mert TE azt érzed, hogy szereted? És..? Ő szerinted szeret téged? Viselkedése mire utal?
Értelmezzük csak a párkapcsolat szót!
PÁR - KAPCSOLAT!
Nálatok hol is van a pár része az egésznek?
Ne álltasd magad kislány, ez a srác csak kihasznál téged, és elég vak vagy, ha még tovább mellette maradsz!
Egyébként mennyit szoktatok őszintén beszélgetni bármiről? Nem cseten, hanem élőszóban!!
2-es vagyok
"csak van hogy egy hétig nem tudunk talàlkozni és akkor nem is keres igazàn csak ir annyit hogy joéjt meg hogy szeret."
Ez irtó gáz. Mi párommal távkapcsiban vagyunk, heti egyszer tali, de mindennap beszélgetünk skype-on akár 1-2 akár 3 órát is!
Szóval a te "párod" lesz..rja, hogy mi van veled, közömbös veled, nem érdeklődő.. És te egy ilyen mellett vagy már 1 éve?
Miért ragaszkodsz a nagy semmihez?
Es o sose megy hozzad?
Kislany felejtsd el. Ez a csavo eli vilagat itt Pesten, gondolom bulizgat, csajokat fuzoget. Tedd lapatra.
Ezeket közölted vele? Leültél vele beszélni erről? Szerintem nem!
De még mindig nem értem: ha látod, hogy lesz..r, eléd se megy ki, nem is beszélgettek neten, akkor mi a fészkes fenéért vagy vele?????
Nincs jobb, azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!