Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet? Lehet nem szeret? Nem értem őt, Azt mondja szerelmes de nem érzem ezt sokszor 20\l
Jaj,kislány "Mert szeretem és nem tudom tudok e szakítani"
És ő szeret téged? NEM, NEM SZERET TÉGED!! Különben másképpen viselkedne! Nem igaz, hogy ennyire ostoba vagy, hogy nem látod be ezeket a dolgokat! Már bocsánat a kifejezésért!
Az csak egy dolog, hogy te mit érzel? És ő mit érez? Biztos nem azt, amit te!
Nem hiába nevezlek KISLÁNYNAK, mert az vagy! Egy éretlen ragaszkodó buta kislány vagy!
Ne minket akarj már meggyőzni, nem mi rinyálunk itt a problémánkkal, hanem te!
De az a pozitívumot se mindennap kapod meg! Még jó, hogy szex közben kedvez neked hisz széttárod neki a kis lábadat, egy ingyen d..gásért mindenki kedves lesz hozzád!
A szimpla hétköznapokon, HOGY VISELKEDIK VELED?
De a te életed, úgy b..szod el, ahogy akarod, tetteidért vállald a felelősséget!
De így soha nem leszel boldog, ebben a kapcsolatban, az 1000% biztos!
Egy jó párkapcsolatban minden nap teszünk azért, hogy jó legyen a kapcsolatunk! Ez nálatok nincs meg!!!!!!
" Nem hiába nevezlek KISLÁNYNAK, mert az vagy! Egy éretlen ragaszkodó buta kislány vagy!"
Lehet igen az vagyok de nem is vagyok csak 20 igy még lehetek az..köszönöm a vàlaszaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!