Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet? Lehet nem szeret?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet? Lehet nem szeret? Nem értem őt, Azt mondja szerelmes de nem érzem ezt sokszor 20\l

Figyelt kérdés
A pàrommal lassan egy éve vagyunk együtt a kapcsolat elejétől kezdve nem tudom eldönteni időnként hogy mit érez volt hogy inkább jàtszott mint hogy velem beszéljen sűrűn csinálja azt hogy irok látja de nem ir vissza azt mondja nem volt ideje mást csinált de közben sokszor elérhető majd mikorkérdeztem hogy akkor hogy hogy fen volt letàmad hogy féltékenykedek. Folyton azt mondja hogy szerelmes közben ezt nem érzem nekem az első személy akinek irok. Még ami érdekes akármikor àthív kb a szex az első amit akar( sokszor érzem azt hogy csak azért hiv át ) most az elmúlt időben sok külsős baràt ismerőstől megkaptam hogy nem làtják a páromon hogy igazàn szeretne sőt volt aki azt mondta ugy làtja hogy a pàrom csak úgy elvan velem mert nincs más :( nem tudom mit tegyen ezen örlődöm egy jó ideje mert szeretem de tényleg nem vagyok biztos az érzéseiben hogy őszinték és ez elbizonytalanít ha a jövönkről van szó azt mondja nem tervezz előre a jelenben él volt hogy azt mondta ki tudja meddig leszünk együtt nem értem őt, aki tud lécci adjon tanàcsot..
2016. márc. 5. 15:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem mióta együtt vagyunk nem volt csak egyszer buliban általàban a gépet bújja játszik folyton..
2016. márc. 5. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Jaj,kislány "Mert szeretem és nem tudom tudok e szakítani"

És ő szeret téged? NEM, NEM SZERET TÉGED!! Különben másképpen viselkedne! Nem igaz, hogy ennyire ostoba vagy, hogy nem látod be ezeket a dolgokat! Már bocsánat a kifejezésért!

Az csak egy dolog, hogy te mit érzel? És ő mit érez? Biztos nem azt, amit te!

2016. márc. 5. 16:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Hat mondani barmit lehet, tudod.
2016. márc. 5. 16:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Na jo hogy pozitivat is mondjak mindig puszilgat ölelget ha együtt vagyunk szex utàn egyből àtkarol húz magàhoz összebújva alszunk el reggel puszival kelt ilyenkor biztos vagyok abban hogy szeret a látja hogy bajom van bár már nem annyira de jön faggat hogy mi a baj
2016. márc. 5. 16:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Ha találkozunk együtt vagyuk ezt hogy nem szeret nem érzem eszembe se jut viszont mihelyt elvàltunk màr nem is keres annyira mert haza megy és az első hogy leül a gép elé és játszik.
2016. márc. 5. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem hiába nevezlek KISLÁNYNAK, mert az vagy! Egy éretlen ragaszkodó buta kislány vagy!

Ne minket akarj már meggyőzni, nem mi rinyálunk itt a problémánkkal, hanem te!

De az a pozitívumot se mindennap kapod meg! Még jó, hogy szex közben kedvez neked hisz széttárod neki a kis lábadat, egy ingyen d..gásért mindenki kedves lesz hozzád!

A szimpla hétköznapokon, HOGY VISELKEDIK VELED?

De a te életed, úgy b..szod el, ahogy akarod, tetteidért vállald a felelősséget!

De így soha nem leszel boldog, ebben a kapcsolatban, az 1000% biztos!

Egy jó párkapcsolatban minden nap teszünk azért, hogy jó legyen a kapcsolatunk! Ez nálatok nincs meg!!!!!!

2016. márc. 5. 16:26
 17/18 A kérdező kommentje:

" Nem hiába nevezlek KISLÁNYNAK, mert az vagy! Egy éretlen ragaszkodó buta kislány vagy!"

Lehet igen az vagyok de nem is vagyok csak 20 igy még lehetek az..köszönöm a vàlaszaid!

2016. márc. 5. 16:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Igazad is van!
2016. márc. 5. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!