Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek elég az ha egy férfi csak szeret titeket, és nem szerelmes belétek? Érezni lehet a különbséget a törődésükben, vagy aggodalmukban?
És miben van különbség még? lehet érezni, hogy ha megérint az nem szerelmes érintés? Vagy nem képes spontán átölelni?
bocsi, ha zavaros a kérdésem... de szeretném tudni, miben nyilvánulhat ez a különbség meg!
A törődés nem hiszem, hogy ettől függ. Jó persze itt mindenki abban hisz, hogy élni csak úgy lehet, ha lángolsz a szerelemtől és csak úgy hömpölyög köztetek minden érzelem, mint egy hullámvasút.
Én úgy jöttem össze a párommal, hogy sokáig kerülgettük egymást, nem volt mindent elsöprő lángolás, lassan ért meg kettőnk között ez a kapcsolat. Mégis nagyon szeretjük egymást, és még ha nem is szerelmes belém, mert nem vagyok ebben biztos, minden nap törődik velem, kedves és gondoskodó.
"Én úgy jöttem össze a párommal, hogy sokáig kerülgettük egymást, nem volt mindent elsöprő lángolás, lassan ért meg kettőnk között ez a kapcsolat. Mégis nagyon szeretjük egymást, és még ha nem is szerelmes belém, mert nem vagyok ebben biztos, minden nap törődik velem, kedves és gondoskodó."
Nálam is van valaki, akivel kerülgetjük egymást egy ideje, de tudod, én pont érzem azt a pluszt kettőnk között, ami több, mint egy bárki iránt érezhető szeretet. Aztán lehet, hogy csak azért erősebbek az antennáim, mert az én családom olyan, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!