Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit tegyek? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés
Barátommal tavaly télen jöttünk össze. Szakítottunk rá kb 3 hónapra. Utána 2 hónapra megint össze jöttünk. Ő a 2 hónapba kavart egy lánnyal, csók is volt. Amiután össze jöttünk utána se bírta megmondani a csajnak, hogy össze jöttünk. Mikor irta neki a csaj, hogy talizzanak, barátom csak annyit irt, hogy oksi nem azt írta volna, hogy barátnője van és nem. Utána is még kb 3 hétig szivecskéztek meg barátom írt rá, hogy jóreggelt szívvel. Meg különböző beceneveken hívta mint a szerelmesek. Mit csináljak? Nagyon rosszul esik

2017. aug. 15. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ostoba vagy ha ilyen szánalommal foglalkozol...
2017. aug. 15. 19:08
 12/15 A kérdező kommentje:

Annyit mondott, hogy mostmár nem csinál ilyet. (Ezt tudom is). Meg nagyon fontos lettem neki.

De akkor se tudom elfogadni, hogy ezt csinálta

2017. aug. 15. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Szakíts, ez a kapcsolat halott.

Kár rá időt, és energiát pazarolni.

2017. aug. 15. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:

HA EGYSZER MEGCSALT MEGTESZI MÁSKOR IS

ha fontos lennél neki akkor megmondta volna a csajnak hogy barátnője van

könyörgöm, az isten szerelmére, növessz egy kis önbecsülést és dobd a francba, nem kell ilyen álszent csávó neked nem igaz?! annyi gerinc nem volt a gyerekben hogy elhajtsa a bigét akkor mégis mit vársz tőle? megváltozott? fontos lettél neki? süket duma, csak örül hogy van kit dugni...

bocsi, de kiakasztanak az ilyenek

2017. aug. 15. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:

"Annyit mondott, hogy mostmár nem csinál ilyet. (Ezt tudom is). Meg nagyon fontos lettem neki.De akkor se tudom elfogadni, hogy ezt csinálta" ebből kiemelném ezt: "Meg nagyon fontos lettem neki".

Tudod ez mit jelent kedves kérdező? Azt jelenti hogy nem jött össze a csajjal akivel kavart. És ha nincs más akkor jó leszel te is amíg ő keres valakit. Az meg hogy mostmár nem csinál ilyet annyit jelent hogy óvatosabban csajozik majd. Ne lepődj meg ha egyszercsak szakít veled aztán másnap már más lánnyal látod. Előzd meg a problémát, szakítsál vele. 18/F

2017. aug. 15. 22:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!