Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok egy ilyen fiúról?

Figyelt kérdés
1,74m magas, szőke, kék szemű, vékony, kicsit vissza húzódóbb. Ha esetleg még valamilyen tulajdonság kimaradt, írjátok le, és válaszolok.

2017. aug. 14. 02:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát külsődről nem tudok ezek alapján sok mindent mondani de nem is az a legfontosabb. A belső tulajdonságaid számítanak igazán. Ha meg kicsit visszahúzódó vagy az nem baj. Sok ilyen lány van(én is). Én még örülök is neki ha egy fiú kicsit visszahúzódó. Tulajdonságokat nem írtál ezen kívűl. De ha jó a személyiséged akkor úgyis az a legfontosabb;)
2017. aug. 14. 03:43
 2/6 anonim ***** válasza:
ezek full atlag tulajdonsagok, ennyibol nem lehet megitelni.
2017. aug. 14. 07:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán tudok magamról beszélni, inkább ha valamire kíváncsiak vagytok kérdezzetek rá.
2017. aug. 14. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom ugyanez vagyok kulsore csak lany :O xD
2017. aug. 14. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Magasság is, minden stimmel?
2017. aug. 15. 03:04
 6/6 anonim válasza:
Szia nekem szoke haju kek szemu fiuk nagyon bejonnek de nekem akkor is a belso az elso. 13/l
2017. szept. 5. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!