Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini kis Lányok mit gondoltok arról hogy a szüleitek el tiltanak a szerelelemtol?
Figyelt kérdés
2017. aug. 5. 17:52
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány éves a fiú? Honnan ismeritek egymást? Szüleid ismerik? Mi oka lehet a tiltásnak?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó.hanen arról mit gondolnak erről a velem egykorú tízen éves lányok. Felnőttek kioktató valaszara nem vk kíváncsi.iffolo
2017. aug. 5. 18:06
3/8 anonim válasza:
Azt hogy ezt rosszul teszik, bár én nem vagyok ilyen helyzetben, a tinikorban a legjobb hogy tapasztalatott szerezzünk, hogy normálisan tudjunk érzelmileg fejlődni. Egy biztonyos ideig, bizonyos feltételek szerint eltiltani lehet ( pl. Túl fiatal a lány, vagy az adott fiú túl idős a lányhoz), de az pl. Hogy 18 éves koráig semmilyen kapcsolatban sem lehetnek fiúval az túlzás. De azért kicsit kibővithetnéd a kérdésed, hogy könnyebb legyen válaszolni.
16/l
4/8 anonim válasza:
Szerintem korrekt, bár engem nem tiltanak, mert nincsenek ilyen hülyeségeim. Azt hiszem beleférek a "tini kislányok" fogalmába. 14/l
5/8 anonim válasza:
4-es majd te is leszel szerelmes, akkor nem fogod hülyeségnek tartani hidd el :)
És majd amikor korlátoznak benne, akkor nem fogod korrektnek tartani ;)
6/8 anonim válasza:
én igenis hogy helyesnek tartom bizonyos hatarokig, anyumek engem is es a noveremet is elengedik ha ugy van, feltetelekhez kotve, szabalyokhoz, na meg fontos a bizalom is, ami köztünk megvan. a szabályokat jónak látom, tekintve hogy baratnoim es noverem baratnoi kozott is nem egy csinált hatalmas hulyeseget mikor nagyon nagyon szerelmes volt. 16 éves vagyok mostmar, de régebben is így gondoltam, nővérem szintén, bar volt egy lázadó korszaka xD amig a szülő nem valt at túlzottan aggodoba es nem tilt meg dolgokat ok nélkül szerintem rendben van a dolog, igaz lehet a rózsaszín kodtol nem fogod latni hogy igazuk van. plane hogy mennyien mar 13-14 évesen lefekszenek "életük szerelmevel" es mennek szét inni az agyukat hogy imponaljanak a kiszemelt fiunak, lanynak, szerintem azert megeri a szülőkre hallgatni. bar természetesen tudom hogy nem minden szülő ugyan olyan.
7/8 anonim válasza:
Azt írtam is hogy bizonyos határokig teljesen oké, de mikor 18 éves koráig még csak a kezét sem foghatja meg a fiúnak, vagy nem mehet randira mert uramisten nehogy megerőszakolják vagy kitudja mit akar a fiú akivel már hónapok óta együtt vagytok, akkor az szívás, és túlzásnak tartom, mert ezek szerint nem bíznak meg teljesen bennem. A bizalom fontos, és lehetnek határokat húzni(mittudomén 16-17 éves korodik no szex
8/8 anonim válasza:
Azt, hogy bekaphatják. Majd én eldöntöm. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!