Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok egy olyan fiúról, aki sokat viccelődik? Persze tudja is, hogy hol a határ. (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval, én egy olyan srác vagyok, akinek ha tetszik egy lány, és éppen beszélgetünk, akkor próbálok minél viccesebb lenni, de ez nem csak akkor ha a lány tetszik, hanem a haverokkal is persze hülyéskedem, szóval magamat adom. Persze nem úgy értem, hogy hülye dolgokat csinálok, vagy eljátszom a fogyatékost, ha értitek mire gondolok. 15F

2017. júl. 31. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok :D 15/F
2017. júl. 31. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi rossz nincs benne :) Szeretem a vicces fiúkat és szeretek nevetni :)
2017. júl. 31. 09:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Tökéletes:D nekem iszonyú fontos(meg szerintem más lányoknál is), hogy egy fiúnak legyen jó humora,szóval ez így teljesen rendben van
2017. júl. 31. 10:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. júl. 31. 10:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van, én szeretem a vicces fiúkat mivel így nem tud lapos vagy unalmas lenni a beszélgetés.
2017. júl. 31. 10:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Tökéletes mivel énis ilyen vagyok. Szerintem egy kapcsolat akkor jo ha mindig tudnak egymassal a parok viccelodni. Imadok nevetni szoval a paromtol is elvarnam hogy megnevettessen.
2017. júl. 31. 14:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha jó a humorod és nem favicceket mesélsz,amin csak te röhögsz, akkor imádom...
2017. júl. 31. 21:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. júl. 31. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Na végre egy normális. Nincs azzal semmi baj ha sokat viccelödsz.
2017. aug. 1. 00:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Nagyon jó tulajdonság. Én is hasonló vagyok, mondjuk én nem csak fogyatékossággal játszok el a vicc kedvéért, illetve igyekszem úgy viccelődni, hogy ne én legyek a "fogyatékos" akin röhögnek, hanem akivel röhögnek. Ha érted mire gondolok. Poén egyszer kétszer annak lenni, de szeretném ha nem rám ragadna az a jelző, és nem azért lennék humoros. Nem tudom ez mennyire volt érthető?! 😂 Am meg úgy vettem észre bírják a lányok, soha nem ért egy rossz vád sem, hogy unalmas vagyok.😁

15f

2017. aug. 1. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!