Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jó, lezáró szöveg?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal régóta dumálok, de húzza az agyamat. Valakinek valami ötlet, ami nem annyira durva, de azért rosszul érezné magát tőle? :D2017. aug. 12. 22:24
11/13 anonim válasza:
De majd írd meg (esetleg privátban), hogy írtál-e neki, és hogy mi lett a vége, mert kíváncsi vagyok :D
Figyi, csajszikám, ne húzd az agyamat, mert nem holmi kártyalap vagyok, amit húzol, és nem is kártyapakli, amit összekeversz.
Szóval ne szórakozz velem, mert nem szerencsejáték vagyok, ami egyébként se való ilyen kislányoknak, mert ahogy látom, függőséget okoz.
Ezt most írtam, csodálnátok, hogy a fáradtság mennyire előhozza a költő énemet :D #levédetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!