Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel írjak rá egy srácra, ami nem tűnik tolakodónak?
Szia, mizu? :D
bőven elég ennyi, nem kevés és nem túl tolakodó is
Szia! Hogy vagy?
amíg nem ismered valószínűleg ez a legjobb megoldás, ha kicsit jobban, akkor esetleg küldhetsz neki vmi képet amiről eszedbe jutott, vagy kikérheted vmiről a véleményét.
Mission impossible :(
Ez a szia mizu a legnagyobb hülyeség xdd miért kérdezned meg valakitől hogy mizu mikor nem is ismered xdd
Lehet az én ötletem se jobb,nekem is van ilyen akire szívesen rairnek a buszról,én nem teszem meg. De ha te mindenképp szeretnéd valami alibi dologgal kéne írnod, hogy mittudomen láttam/véletlenül meghallottam a buszon hogy ez és ez érdekel,ide és ide készülsz és én is,hol vetted a cipődet mittudoméén :D biztos van valami amit észrevettél rajta amikor megfigyelted és fel tudod hozni témának :) sajnos mi lányok nem tudunk csakúgy ráírni a srácokra hogy szia nagyon szimpi vagy vagy valami... Mert rögtön gázak vagyunk. :/ De remélem egy picit segítettem.
Szia!
Miután belutatkoztál, és mondtál magadról egy-két dolgot, aztán én is, majd megkérdezem, hogy mizu?
Ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!