Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá ha a lent lévő szöveggel rátok írna egy fiú? (kort is)
Ha már azt írod, hogy rátérsz a lényegre, térj is rá, ne csak állítsd (hamisan).
Valahogy így: „Csá! Jó a segged, kő kóla?”
szerintem nem fogod meg, főleg hogy rögtön a rohadt szóval kezded, a rohadt az nem jó és te még is úgy tünteted fel, ez meg ellentmondás írjad ezt, ha ennyire nem megy:
Hello bevallom őszintén egy kis ideje már megnéztem pár képedet és akkor is már eléggé tetszettél, de még csak most tudtam rávenni magam, hogy elmondjam szimpatikus vagy így külső alapján, lenned kedved beszélgetni?
Habár valószínűleg ez se jó minden alkalomról, lánytól függ, hogy mit kéne írni, nyilván ha rocker az illető , nem ilyan lágy szöveggel nyitok, amúgy neten nem szoktam ismerkedni, élőben milliárdszor könnyebb, neked is ajánlom azt a felületet
17f
#1 Mindenkinek más tetszik úgyhogy egy próbát megér szerintem.
#2 Neked baj van a stílusoddal. Ember, egy lánnyal beszélsz. Legyen már bennetek tisztelet, tartás meg illem.
#3 Most így belegondolva elég nagy paraszt voltam. Akkor ha azt írnám a "rohadt" helyet, hogy eléggé megfogot a külsőd vagy hogy megtetszettél? Amúgy egy normális, aranyos lánynak néz ki. Nem láttom rajta a mai pasizok, bulizok, ku***lok stílust. Amúgy már egyszer élőben probálkoztam, el is kezdet alakulni valami de a végén beköpte, hogy van palija.
#4 Köszi ! Ha a napokban kapsz az üzenetet, jusson eszedbe ez a kérdés. 😁
-Szia! Nagyon csini vagy a képeid alapján, ismerkedhetnénk!
-Szia! Láttam a profilodat és nagyon tetszik a stílusod, pláne te. Lenne kedved beszélgetni?
-Helló, a képeid alapján nagyon jól nézel ki. Beszélgethetnénk, ha te is szeretnél!
-Szia! Figyi, én hanyagolom ezt a mizu meg stbt. Rátérek a lényegre. Az van hogy nézegettem a képeid és nagyon jól nézzel ki! 😁 Lenne kedved beszélgetni?- ez a tiéd rohadt nélkül máris sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!