Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok hozzá ha valaki odamenne hozzátok ilyen szöveggel?

Figyelt kérdés

Pl: Szia, már jó ideje figyellek és szimpatikusnak tűnsz, szeretnélek megismerni/szeretnék megismerkedni veled ... ilyen és ehhez hasonló szöveggel odamegy hozzátok 1 fiú aki:

1. csúnyácska ( nem az esetetek)

2. átlagos , közepes (akár be is jöhetne nektek, akár nem...)

3. "álompasi"

Ja és ha lehet kort is írjatok légyszi , főleg 17< évesekre lennék kíváncsi , de attól bárki írhat. ( Még mielőtt valaki leszólna, igen a megszólítást egyik hozzászólásból másoltam , de ott nem voltak ezek az apró kiegészítések)

2009. szept. 2. 09:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Őőőő, hát hogy is mondjam, nem rossz, de nekem kicsit dirketnek tűnik. És ha egyáltalán nem jössz be a csajnak? Akkor szegény erre mit mondjon? Szerintem jobb ha csak úgy simán odamész és egy semleges szöveggel hódítasz. Nem írtad, hol, milyen körülmények között történne a megszólítás, mert az sem mindegy.
2009. szept. 2. 09:32
 2/21 A kérdező kommentje:

Ahonnan "másoltam" a kérdést, ott mindenkinek bejött, sőt azt mondják hogy rühellik az olyat amikor valaki odajön és : hello nem ismerlek valahonnan , Szia megmondanád mennyi az idő? stb stb... Ezek lennének a semleges dumák, de hát ezek már elcsépeltek. Meg hát azért írtam oda hogy 1. csúnyácska ( nem az esetetek)

2. átlagos , közepes (akár be is jöhetne nektek, akár nem...)

3. "álompasi"

hogy a különböző esetekben mit szólnátok hozzá.

2009. szept. 2. 09:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jó szöveg, én örülnék, ha ezt mondaná valaki, mert őszinte és bátor.

persze ettől még nem biztos, hogy ő is tetszik nekem.

szóval ez nem garancia a sikerre. de sokkal jobb, mint bármi más, pl. füttyögés, "jaj de szexi vagy bébi", vagy "meg tudod mondani, mennyi az idő?"

persze ha ismered az illetőt, vagy mondjuk egy suliba jártok, akkor nem a legjobb, akkor inkább kezdj el vele beszélgetni valamiről. de ha csak meglátsz az utcán egy lányt, aki megtetszik, de lehet sosem futsz vele össze többet, akkor ez a legjobb.

2009. szept. 2. 09:52
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
az én érdeklődésem felkeltenéd :D nem szeretem a félénk fiukat, lenne esélyed...úgyhogy 2 17/L
2009. szept. 2. 10:24
 5/21 anonim ***** válasza:
72%

ha nekem nem szimpatikus az illető, akkor akár trubadúrdallal is köszönthetne, nem lenne esélye. ez egyenes és célratörő beszéd, biztosan van, akinek bejön, de nem a szöveged alapján fognak megítélni...

nem tudom, hogy vannak mások, nálam nem létezik olyan, hogy "akár be is jöhetne, akár nem..." - csak olyan van, hogy "nem érdekel" és olyan, h "HÚÚÚÚ!" :D a "nem érdekel" semmiképp nem fog érdekelni, a "HÚÚÚ!" pedig "HÚÚÚ!" marad...

19/L

2009. szept. 2. 10:45
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

ha nem tetszik a fiú, akkor zavarba jönnék, hogy ő őszinte volt és kedves és én meg elküldöm... hirtelen nem tudnék mit mondani és valami hülye kifogást találnék

ha átlagos, és nem sietek, akkor beszélgetek vele pár percig, és ha jól kijövünk, akkor akár legközelebb is

ha álompasi...akkor nagyon örülök:D

2009. szept. 2. 11:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
szia, én már ugyan idősebb vagyok, de nekem ez senkitől sem jön be. Persze ha nagyon tetszene a srác, akkor mosolyognék rajta és beszélgetni kezdenék vele. Viszont nem hiszem, hogy valaki meglát és konkrétan le sem veszi rólam a szemét. Az vagy nem normális, vagy ezzel a szöveggel szédít. szóval ha tényleg folyton nézeget, az inkább zavar és idegesítő. Egy annyira jó pasi meg nem ilyem szöveggel indít:)
2009. szept. 2. 12:19
 8/21 A kérdező kommentje:
Hát vannak érdekes hozzászólások...:D Félreértés ne essék mindnekinek szíve ügye mit gondol nem kritizálni akarok, de 10:45ös hozzászóló azt mondod h nem a szöveg számít ... pedig igazán CSAK a szöveg számít, kisebb részben számít az hogy hogy nézel ki... Mer ha csak a kinézet számítana és a szöveg nem, akkor nem azt látnánk hogy akár " a modellnek" beillő lányok mellett valami iszonyat ronda pasi van. Másik meg sztem ez egy eléggé ledöbbentő szöveg ahhoz, hogy kapásból ne küldjék el az illetőt ... jó ismerek én ennél cifrábbat is ami aztán már csapj bele a lecsóba... de az inkább kicsit "vagányabb" leszólítás lenne . Azaz nem is leszólítás , hanem amolyan beszélgetés kezdeményező... Pl : Fiú odamegy a lányhoz/lányokhoz: Sziasztok a haverommal arról beszéltünk épp hogy a méret tényleg számít?!... erre ők mondanak igen / nem tök mind1 és rá a válasz : érdekes?! (szünet) ugyanis az egyik barátomnak nagy szinte hatalmas (hatásszünet) terepjárója van, míg a másiknak kicsi kis(szünet) trabantja, de az elsőnek sose jön össze semmi , mig a másodiknak igen... mi erről a véleményetek? ....Na erről beszéltem volna , na akkor térjünk vissza az elejére melyik megszólításnak örülnétek jobban lányok?...Na ugye hogy az elsőnek.
2009. szept. 2. 12:54
 9/21 A kérdező kommentje:
Ja és még valami utolsó hozzászóló... A vagányabb / jobb pasik mit mondanak? milyen jobb szöveget? Jó a segged kő kóla vagy mi?
2009. szept. 2. 12:55
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ma már az is elég,hogy"kérsz Kólát?"-"meg hát":D
2009. szept. 2. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!