Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha valaki odamenne hozzátok ilyen szöveggel?
Pl: Szia, már jó ideje figyellek és szimpatikusnak tűnsz, szeretnélek megismerni/szeretnék megismerkedni veled ... ilyen és ehhez hasonló szöveggel odamegy hozzátok 1 fiú aki:
1. csúnyácska ( nem az esetetek)
2. átlagos , közepes (akár be is jöhetne nektek, akár nem...)
3. "álompasi"
Ja és ha lehet kort is írjatok légyszi , főleg 17< évesekre lennék kíváncsi , de attól bárki írhat. ( Még mielőtt valaki leszólna, igen a megszólítást egyik hozzászólásból másoltam , de ott nem voltak ezek az apró kiegészítések)
Ahonnan "másoltam" a kérdést, ott mindenkinek bejött, sőt azt mondják hogy rühellik az olyat amikor valaki odajön és : hello nem ismerlek valahonnan , Szia megmondanád mennyi az idő? stb stb... Ezek lennének a semleges dumák, de hát ezek már elcsépeltek. Meg hát azért írtam oda hogy 1. csúnyácska ( nem az esetetek)
2. átlagos , közepes (akár be is jöhetne nektek, akár nem...)
3. "álompasi"
hogy a különböző esetekben mit szólnátok hozzá.
szerintem jó szöveg, én örülnék, ha ezt mondaná valaki, mert őszinte és bátor.
persze ettől még nem biztos, hogy ő is tetszik nekem.
szóval ez nem garancia a sikerre. de sokkal jobb, mint bármi más, pl. füttyögés, "jaj de szexi vagy bébi", vagy "meg tudod mondani, mennyi az idő?"
persze ha ismered az illetőt, vagy mondjuk egy suliba jártok, akkor nem a legjobb, akkor inkább kezdj el vele beszélgetni valamiről. de ha csak meglátsz az utcán egy lányt, aki megtetszik, de lehet sosem futsz vele össze többet, akkor ez a legjobb.
ha nekem nem szimpatikus az illető, akkor akár trubadúrdallal is köszönthetne, nem lenne esélye. ez egyenes és célratörő beszéd, biztosan van, akinek bejön, de nem a szöveged alapján fognak megítélni...
nem tudom, hogy vannak mások, nálam nem létezik olyan, hogy "akár be is jöhetne, akár nem..." - csak olyan van, hogy "nem érdekel" és olyan, h "HÚÚÚÚ!" :D a "nem érdekel" semmiképp nem fog érdekelni, a "HÚÚÚ!" pedig "HÚÚÚ!" marad...
19/L
ha nem tetszik a fiú, akkor zavarba jönnék, hogy ő őszinte volt és kedves és én meg elküldöm... hirtelen nem tudnék mit mondani és valami hülye kifogást találnék
ha átlagos, és nem sietek, akkor beszélgetek vele pár percig, és ha jól kijövünk, akkor akár legközelebb is
ha álompasi...akkor nagyon örülök:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!