Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok hozzá ha valaki odamenne hozzátok ilyen szöveggel?

Figyelt kérdés

Pl: Szia, már jó ideje figyellek és szimpatikusnak tűnsz, szeretnélek megismerni/szeretnék megismerkedni veled ... ilyen és ehhez hasonló szöveggel odamegy hozzátok 1 fiú aki:

1. csúnyácska ( nem az esetetek)

2. átlagos , közepes (akár be is jöhetne nektek, akár nem...)

3. "álompasi"

Ja és ha lehet kort is írjatok légyszi , főleg 17< évesekre lennék kíváncsi , de attól bárki írhat. ( Még mielőtt valaki leszólna, igen a megszólítást egyik hozzászólásból másoltam , de ott nem voltak ezek az apró kiegészítések)

2009. szept. 2. 09:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Miért kell felháborodnod egyes válaszok után? Mi csak a véleményünket mondtuk el. Amúgy a ,,mennyi az idő" jellegű szövegek számomra nem is az hogy semleges, hanem nagyon elcsépelt. Szóval nem azt mondtam, hogy ezzel a kérdéssel menj oda hozzá. De viszont a te szövegeddel meg az a bajom, hogy túl direkt, bele a közepébe... Így nem lehet. Ha annyira tetszik, próbáld meg kideríteni, hogy kicsoda is Ő, mi a neve, aztán keresd meg iwiwen vagy myvipen, és lesd le az msn-jét. Aztán vedd fel. Lehet, ez is hülyeség, de ha belegondolsz, nem rossz ötlet. Így, ha esetleg a csajnak nem jössz, be, nem égsz le előtte közvetlen.
2009. szept. 2. 19:05
 12/21 A kérdező kommentje:
Msn, iwiw, myvip soha többé!!!!!! Senkinek nem ajánlom.
2009. szept. 2. 19:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, fiatalok vagytok gondolom jártok bulizni. Kérdezd meg tőle, hova jár szórakozni, beszélj le vele ott egy talit. Vagy ha msn-t nem akarsz, akkor bukkanj fel ott ahol ő (buli) és menj oda hozzá, pl. ,,milyen a buli?" kérdéssel. Aztán, hova jár suliba, van-e valakije, tetszik-e neki a hely, gyakran jár-e oda... mittomén.
2009. szept. 2. 19:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszik ez a szöveg..őszinte, nem arcoskodó, egyszerű.

íme a válaszaim:

1.'szia..de aranyos vagy! :)' és beszélgetnék vele egy kicsit, aztán elválnának útjaink.

2.'szia! hm, ez meglepett..ha van kedved, kísérj el a buszig (vagy akárhova), és útközben beszélgethetünk.'

3.'szia! hú, öhm, hát köszönöm..én benne vagyok, és igazából most van egy csomó időm, szóval akár be is ülhetnénk valahova.'

2009. szept. 2. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
ja és 17/l voltam.
2009. szept. 2. 20:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

hááát ez a duma uncsi... : D

de ha már jól néz ki akkor megse tudnék szólalni csak tátott szájjal állnék. xD

2009. szept. 2. 21:31
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
ott a pont az utolsó hozzászólónál :D én sem tudnék megszólalni, ha az álmaim pasija lépne hozzám ezzel a szöveggel :D
2009. szept. 3. 10:17
 18/21 A kérdező kommentje:
És ha tegyük fel egész véletlen nem a herceg lovagol oda fehér lovon?
2009. szept. 3. 12:11
 19/21 anonim ***** válasza:

1, Szia! Van barátom, de nagyon aranyos vagy.

2, Ha gondolod add meg a számodat, és átgondolom. Majd én hívlak.

3, Rendben van, benne vagyok. :) - számcsere, tali egyeztetés :))

Ez egyébként milyen kérdés? :S Persze, hogy egy olyan pasit elküldesz, aki nem tetszik. Akiből lehetne valami, azt átgondolom... az álompasi meg egyértelmű!

2009. szept. 6. 20:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez a szöveg amúgy teljesen korrekt! Nekem tetszene! Nem egy bunkó stílus, hanem normális! Szóval, bárki mondja, értelmesnek tartanám. :)
2009. szept. 6. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!