Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha valaki odamenne hozzátok ilyen szöveggel?
Pl: Szia, már jó ideje figyellek és szimpatikusnak tűnsz, szeretnélek megismerni/szeretnék megismerkedni veled ... ilyen és ehhez hasonló szöveggel odamegy hozzátok 1 fiú aki:
1. csúnyácska ( nem az esetetek)
2. átlagos , közepes (akár be is jöhetne nektek, akár nem...)
3. "álompasi"
Ja és ha lehet kort is írjatok légyszi , főleg 17< évesekre lennék kíváncsi , de attól bárki írhat. ( Még mielőtt valaki leszólna, igen a megszólítást egyik hozzászólásból másoltam , de ott nem voltak ezek az apró kiegészítések)
nekem tetszik ez a szöveg..őszinte, nem arcoskodó, egyszerű.
íme a válaszaim:
1.'szia..de aranyos vagy! :)' és beszélgetnék vele egy kicsit, aztán elválnának útjaink.
2.'szia! hm, ez meglepett..ha van kedved, kísérj el a buszig (vagy akárhova), és útközben beszélgethetünk.'
3.'szia! hú, öhm, hát köszönöm..én benne vagyok, és igazából most van egy csomó időm, szóval akár be is ülhetnénk valahova.'
hááát ez a duma uncsi... : D
de ha már jól néz ki akkor megse tudnék szólalni csak tátott szájjal állnék. xD
1, Szia! Van barátom, de nagyon aranyos vagy.
2, Ha gondolod add meg a számodat, és átgondolom. Majd én hívlak.
3, Rendben van, benne vagyok. :) - számcsere, tali egyeztetés :))
Ez egyébként milyen kérdés? :S Persze, hogy egy olyan pasit elküldesz, aki nem tetszik. Akiből lehetne valami, azt átgondolom... az álompasi meg egyértelmű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!