Lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy srác, aki szemezett veletek, a buszon odaadna egy rózsabimbót, amin emailcím is van, ezzel a szöveggel: ez a táskádból esett ki?
Nem szeretem a rózsát, meg minek mászkál egy fiú rózsabimbókkal? Számomra ijesztő lenne, fanatikusnak gondolnám. Plusz erre a 'feladatra' egy kis cetli sokkal jobban funkcionál. Nem mellesleg, ha így kiteríted a romantikus lapjaid, akkor hamar kiesel a játékból. Meg minek bonyolítod túl? Nem egyszerűbb odajönni, beszélgetni és elkérni a számát az adott hölgynek?
Tudod az egyenes út mindig a legrövidebb...
Aranyos. :) Nem ismerek olyan lányt, aki gonoszan küldene el ezért. :) Nekem pedig tetszene.
18/l
Rávágnám, hogy nem és elfordulnék....Ez azért sok...
17/L
Ne rozsabimbo. Az nem mindenkinek tetszik. (pl nekem sem).
Eg pici csokira is rateheted. Nalam, ha tetszel, nyero. De ha nem, sem kuldenelek el a pitsaba. :)
Ez naggyon jó ötlet! Nem túl nyálas, nem túl nyomulós..a virág érezteti h már most is fontos Neked! :) Grat! :)
26/N
(szal már nem vagyok kis tini..de ez akkor is cuki lenne..még most is elolvadnék tőle :D:)
Rózsát a szerelmesek szoktak adni. Nem szabad csak így kitárulkozni, úgy, hogy még csak nem is ismered, csak a buszról.
Simán menj oda, és beszélgess vele, aztán ott kiderül, hogy lehet-e belőle akármi, vagy sem. A rózsával zavarba is hozhatod, és zavarában nem mondhat igazat, ne hogy megbántson, stb.
Jobb, ha lazán odamész, abba nem teszed bele így a szíved. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!