Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az, amikor elmúlik a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az, amikor elmúlik a szerelem?

Figyelt kérdés
Nekem fogalmam sincsen. 16 éves vagyok, közel két éve vagyok együtt a barátommal, életem első szerelmével. Elképzelni nem tudom, hogy milyen lenne nem érezni iránta semmit, ha szakítanánk. Az is érdekelne, hogy milyen volt a viszonzatlan/látens szerelem elmúlása.
2017. aug. 11. 14:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Látens helyett a titkolt szót kerestem :D értsétek úgy
2017. aug. 11. 14:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy remenytelen szerelmem egy lany irant, ugy mult el, hogy nem is gondolok ra vagy ha megis valamiert akkor sincs az a meleg erzes tobbet a szivemben, csak mintha egy masik kozombos emberre gondolnek. Kulonslegesbol atlagos lett.
2017. aug. 11. 14:35
 3/13 A harmadik szem ***** válasza:

A szerelem csak akkor kezdődik el igazán, amikor már nem működik a kapcsolat, és ragaszkodsz a párodról elképzelt ideádhoz, nem tudod nem azt látni benne, és ezért FÁJ.

Igazság szerint, az ember csakis a fejében összerakott ideát tudja szeretni, ami még az elején majdnem megegyezik a tényleges illetővel. Aztán ahogy az illető változik, és szépen lassan tér el a képtől (amihez minél jobban kötődsz, annál kevésbé fog tudni változni az eredeti személlyel együtt), úgy jönnek elő a problémák, úgy romlik el a kapcsolat, és úgy lesz nyilvánvaló, hogy abba kell hagyni, és el kell kezdeni belátni, hogy nem valósak az érzéseink.

Ez történik, de nagyjából senki sem tudja ezt ilyen szép hideg fejjel feldolgozni.

2017. aug. 11. 14:43
 4/13 TR75 ***** válasza:

Szerintem olyan nincs, hogy "nem érzel iránta semmit", miután elmúlt a szerelem.

Amikor én meglátom azt a lányt, akit huszonévvel ezelőtt szerettem (plátói volt), nem tudok rá közömbösen nézni. Mindig is különleges lesz a számomra. Nem önt el forróság, nem kezd el dobogni a szívem, de azt érzem, hogy nem csak "egy nő a sok közül".

Nyilván ez még inkább így van akkor, ha vannak közös élményeitek, hónapok-évek együtt.

Az persze nyilván árnyalja a dolgot, ha esetlegesen nem szépen váltatok el, de az a helyzet, hogy akkor is letisztulnak a dolgok, van, amit máshogy látsz évekkel később. Nem feltétlenül múlik el teljesen a harag, de a hétköznapokra nem lesz hatással (normális esetben).

Szerintem.

2017. aug. 11. 15:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés (bocsi de tényleg érdekel), a szerelem végét egy új szerelem jelentette nálatok, vagy csak simán elmúlt?
2017. aug. 11. 15:29
 6/13 TR75 ***** válasza:
Nálam elmúlt (egyszerűen nem láttam, miután leérettségiztünk). De, mint mondtam, ez plátói volt.
2017. aug. 11. 15:36
 7/13 A harmadik szem ***** válasza:
72%

16 évesen 2 éves kapcsolatban, ráadásul az első szerelmeddel... vigyázz erre ahogy tudsz, mert most olyan vagy, mint aki kómában vegetál, és csak a gépek tartják életben. Ha bármi rosszra fordul, akkor vagy annyira ragaszkodni fogsz hozzá, hogy ezért mész tönkre; vagy nem fogsz tudni létezni sem a gondolat nélkül, hogy vagytok egymásnak, mert minden lépésedben benne van.

Ezeket elkerülendő amint felmerül bármeilykőtökben is, hogy "valamin javítsunk", ne tegyétek, engedjétek el egymást; illetve tudd, hogy ha vége, ne csinálj semmit azért, hogy jobb legyen, csak várj. Kelj fel reggel, feküdj le este és szépen lassan ebből a megfoghatatlan érzelemhalmazból tapasztalat lesz, és több leszel.

2017. aug. 11. 16:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj meg kedves " harmadik szem " ,de én ammondója vagyok hogy mindenki nem olyan szerencsétlen hogy ne kapja meg az igazit elsőre :) , ha szeretik egymást mi a f@znak szakítsanak de most komolyan... Ha szakitanának abba mindketten belebetegednének :( szóval csak rosszat csinálnának ha szakitanának , akkor viszont ha már nem éreznek egymás iránt semmit vagyis ne szeretik egymást akkor viszont kell szakitsanak mert ne élhetnek egymással ugy hogy ne szeressék egymást (illemből egymással ) , de ha szeretik egymást és szerelmesek egymásba akkor én szerintem folytassák a kapcsolatot csak ne hamarkodjak el a dolgokat ;) , volt már példa rá hogy tini korban első és életfogytig tartó házasságban voltak és óriási nagy boldogságban , kérdező : ha ugy érzed ő neked az igazi akkor ő az akivel eltudod képzelni az életed akkor folytassátok a kapcsolatot :) , nem érdemes szakitanotok mert ha tényleg egymásra találtatok akkor nem szabad véget vessetek a kapcsolatnak és nem érdemes elb@asznod az életed egy tanácsot megfogadván .... ,,,, az érzés amit kérdeztél szakitáskor az egyik félnek semmisem a másik félnek meg egy nagyon rossz lelki betegség és egy nagy seb lelkileg nagyon megviseli, vagy ezt a tanácsot megfogadván mindkettőtöknek lelki gyötrelem ha szeretitek egymást ....
2017. aug. 12. 18:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Ohhhh , bocsánat :/ :( , fáradt vagyok és rosszul értelmeztem "három szem " bocsánat :( , 10 szer is elolvastam és akkor vettem észre hogy pont azt irtad amit én csak én szájbarágosabban és érthetőbben fogalmaztam :/ , bocsánat :(
2017. aug. 12. 19:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Dehogy akarok szakítani, épp ez az, hogy egyenesen félek tőle, tényleg nem tudom elképzelni magam nélküle... Semmi jele nincs, hogy a közeljövőben szakítanánk, csak szimplán érdekelt, hogy az emberek hogyan tekintenek az exükre, volt szerelmükre
2017. aug. 12. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!